עבור לתוכן

למי יש מצלמת רשת טובה שהוא מרוצה ממנה?

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש מצלמת לקנות לאח שלי. התקציב כ- 150-200 שח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו ממש משתלם.

ניסיתי לפרסם בציוד הקפי, לא קיבלתי מענה אז אני מנסה לפנות לקהל רחב יותר ;)

אם יש למישהו המלצה אני מאוד אודה לו.

חשוב לי שיראו תמונה באיכות טובה .

תודה.

פורסם

המצלמות הטובות הם של לוג'יטק, ואם אתה רוצה משהו ממש איכותי אז מ-3 מגה-פיקסל ומעלה וזה הרבה יותר יקר!

פורסם
  • מחבר

יש דגם ספציפי?

איך life cam vx3000 של מיקרוסופט (אם מישהו יודע)

פורסם

לי יש את המצלמה הזו.

קניתי אותה לפני 3 שבועות, בעקבות המלצות שקראתי כאן בפורום.

בינתיים אני מאוד מרוצה ממנה.

פורסם

אחרי הראשונה כבר קניתי עוד 2 כאלה ויש לי 3 (למשפחה).

אם כבר לקנות מצלמת רשת אז רק את הטובה ביותר: Logitech QuickCam PRO 9000. אמנם 2MP אבל אופטיקה של Carl Zeiss.

התוצאה ? זאת העין שלי לדוגמה ובהשתקפות מסך המחשב Live:

n620352170_1285271_8262.jpg

פורסם

אופטיקה טובה של Carl Zeiss... :lol:

איפה הדרעק הזה ואיפה Carl Zeiss...

זו מצלמה סבירה. אם היא שווה ת' 500-600 שקל שדורשים עליה, זה כבר ISSUE בפני עצמו.

פורסם

Logitech QuickCam PRO 9000.

http://www.logitech.com/index.cfm/38/3056&cl=roeu,en

לידה כל שאר ה webcams פשוט בדיחה.

ממליץ אם אתה משתמש הרבה בשיחות וידאו ונמאס לך לראות חרא של תמונה.

דוגמאות לאיכות הצילום שלה ניתן לראות ביוטיוב.

פורסם

אופטיקה טובה של Carl Zeiss... :lol:

איפה הדרעק הזה ואיפה Carl Zeiss...

זו מצלמה סבירה. אם היא שווה ת' 500-600 שקל שדורשים עליה' date=' זה כבר ISSUE בפני עצמו.

[/quote']

חבר יקר, נכון להיום זאת מצלמת הרשת הביתית הטובה בעולם. זה צילום שעשיתי איתה, לא ממצלמה דיגיטלית. האם זה נראה לך "מצלמה סבירה"?

כי לי זה נראה כמו " :o" . . .

פורסם

יש לי Logitech QuickCam PRO 4000 שקניתי לפני כמה שנים טובות. עלתה לי 600 שקל. עד היום לא הייתי מחליף אותה בעד שום מצלמה אחרת. איכות תמונה פשוט מעולה.

פורסם

ועדיין, סה"כ מצלמת אינטרנט. בשביל שיחות וידיאו לא צריך הרבה יותר מהפשוטות ביותר, בשביל משהו קצת יותר מזה - תשקיע את הכסף במצלמה נורמלית ולא מצלמת אינטרנט.

אלכס, אופטיקה של קארל צייס זה גימיק נחמד, אבל זה בולשיט במקרה הזה.

פורסם

אלכס, לטעון שהמצלמת רשת שלך יש איכות אופטית, ואני מצטט, ":o" - זו לא יותר מבדיחה נחמדה :)

זה שצילמת לעצמך את העין מקרוב וזה נראה לך מגניב... well, מה אני יכול לעשות.

אופטית אין במצלמה הזאת שום דבר מיוחד, וזה שהעדשה שלה מיוצרת ע"י חברה שיש לה גם עדשות ברמה גבוהה ביותר (ובעלות של אלפי דולרים) לא אומר כלום על האיכות של העדשה הזאת, שעלותה במקרה הטוב היא דולרים בודדים.

נ.ב.

יש לי מצלמת רשת לוג'יטק quickcam-משהו (נראה לי quickcam messenger או משהו בסגנון) ואפילו היא overkill לחלוטין.

אפשר להגיד שהחיסרון היחיד שיש לי להגיד עליה זה שהיא טובה מידי, אני אשכרה צריך להתגלח לפני שאני משתמש בה כדי שזה לא יראה מפחיד... :P

פורסם

אני יכול להמליץ על Microsoft Life Cam VX5000, החליפה אצלי את ה- Logitech QuickCam PRO 4000, מרוצה מאוד, היתרון הגדול שלה זה הצילום ללא תאורה (העקב אכילס של רוב המצלמות הללו).

פורסם

העניין ב9000 הוא שיש לה איכות אופטית מצויינת , RIGHTLIGHT2 לא כמו הדור הראשון שנותן תאורה מדהימה לאור המסך בלבד והעיקר פוקוס אוטומטי שמאפשר לי תוך כדי שיחה להציג מסמכים כדי שהצד השני יקרא אותם בלי צורך לסרוק או תמונות או כל מוצג אחר בחדות מדהימה.

לא פגשתי שום מצלמה אחרת (מלבד ה SPHERE החדשה שגם מסתובבת ב360 מעלות לתצפיות ו PTZ) באותה איכות.

אבל כן, בשביל לדבר עם מישהו שלא אכפת לכם איך הוא רואה אתכם, העיקר שישימו לב שיש עיניים ואוזניים אפשר להסתפק במצלמה רגילה :)

פורסם
  • מחבר

תודה. 400 למצלמת רשת של logitech (או כל יצרן אחר) נראה לי קצת יקר.

חשבתי על ה- VX5500 של מיקרוסופט אבל אני יותר נוטה לכיוון VX6000 . למישהו יש ניסיון איתה?

תודה

פורסם

דווקא בביקורות השונות ה- VX5000 טובה יותר מה - VX6000 וה- VX5500 היא ה- VX5000 עם עיצוב רגלית שונה ותוספת אפקטים לוידאו (בתוכנה).

יש מבקרים שטוענים שהיחידה שטובה ממנה או שווה לה בקטגוריה הזו היא ה- Logitech QuickCam Pro 9000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים