עבור לתוכן

ריבוי ערוצים בחלונות 7

Featured Replies

פורסם

איך אפשר להוציא AC3 או DTS כשאני צופה בקובץ MKV או DIVX דרך המחשב למגבר? ב XP אין בעיה, אך ב חלונות 7 אני לא מצליח וה AC3 FILTER לא משפיע ולא עושה כלום, אני מחובר בחיבור דיגיטלי קואקסיאלי למגבר עם כרטיס קול XFI XTREMEMUSIC.

אשמח לרעיונות.

פורסם

די מצחיק אבל אני במצב דומה. אמנם הצלחתי לקבל בSPDIF את ה AC3 נראה לי באחד מהנסיונות אבל אחרי הסרה של הקודקים לא הצלחתי לשחזר את זה.

התקנתי 7 64BIT ויש לי XFI EXTREME AUDIO - הכל עם דריברים אחרונים מחובר למגבר קולנוע של NAD בצורה קואקסלית.

מתי שזה פעל לי זה היה עם החבילות (32+64) של SHARK007 אם אני לא טועה. כמובן שאודיו רגיל PCM פועל דרך היציאה הדיגיטלית.

כרגע התקנתי שוב, את המערכת. את עניין הAC3 ו DTS אני דוחה בינתיים.

פורסם

יצאה לי הנשמה עד שהצלחתי לסדר את זה, ולפעמים זה נדפק אז אני מתקין מחדש.

AC3 וCOREAVC

התקנתי את זה לסרטים אבל זה עובד גם במוסיקה מן הסתם

פורסם

AC3 במוזיקה ?

אתה בטוח שאתה מחובר דיגיטלית למגבר AC3 וDTS חיצוני ?

איזה כרטיס קול יש שלך וכמה BIT הWIN7 שלך ?

פורסם

אה לא :-X

חשבתי שזה יהיה רלוונטי גם לכם.

אני משתמש בכרטיס קול הפנימי ומחוברים עליו 5.1 אבל לא עם מגבר סראונד (הקדמיים מוגברים לבד והשאר עם חלק ממערכת למחשב)

אני מנגן קבצי DTS וזה עובד בסדר.

אני מתאר לעצמי שזה יעבוד גם לך, כי הבעיה היא במחשב ולא במגבר...

יש לי 32 ביט

במחשבה שניה אני חושב שלמוסיקה אתה לא צריך את כל זה, הרי אפשר לנגן גם עם VLC והוא מזהה יפה את ה5.1

פורסם
  • מחבר

מוזיקה אני שומע בסטריאו בלבד, הבעיה שלי היא בסרטים וניסיתי את הכלים שהוזכרו לעיל והם לא עזרו.

פורסם

אה לא :-X

חשבתי שזה יהיה רלוונטי גם לכם.

אני משתמש בכרטיס קול הפנימי ומחוברים עליו 5.1 אבל לא עם מגבר סראונד (הקדמיים מוגברים לבד והשאר עם חלק ממערכת למחשב)

אני מנגן קבצי DTS וזה עובד בסדר.

אני מתאר לעצמי שזה יעבוד גם לך, כי הבעיה היא במחשב ולא במגבר...

יש לי 32 ביט

במחשבה שניה אני חושב שלמוסיקה אתה לא צריך את כל זה, הרי אפשר לנגן גם עם VLC והוא מזהה יפה את ה5.1

אין קשר, ברגע שאתה מחובר אנלוגית לא אכפת לסאונד המפוענח איך קראו לו לפני, מה שיוצא זה דבר אחד שנקרא סאונד אנלוגי.

התרד הזה מדבר על הזרמת AC3 ו DTS כקובץ דיגיטלי למגבר חיצוני שיבצע את הפיענוח, מה שנקרא SPDIF. כדאי שתערוך את ההודעה שלך שלא "יתבלבלו לטובה"...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים