עבור לתוכן

בעיה רצינית עם הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי נוידיה 9800GT מלפני שנה כמעט

כבר כמה ימים המחשב שלי מתכבה לבד, בדקתי טמפרטורות הכל תקין חוץ מהכרטיס מסך שהגיע עד ל80 מעלות במנוחה !

פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר בכלל לא עובד, הוצאתי אותו פירקתי אותו וניקיתי.. זה לא עזר הוא עדיין לא עובד.. או שהוא מסתובב כמה שניות ונתקע

הבאתי מאוורר מחבר ושוב אותו דבר :|

אני חושב שהכרטיס נדפק..

יש לי עדיין אחריות.. אבל אני לא רוצה שיגידו לי שהמאוורר נדפק כי אני יודע שזה לא מהמאוורר אלא מהכרטיס עצמו ואני לא יכול להגיד להם שהחלפתי כי שמעתי שאם מחליפים מאוורר הולכת האחריות..

אז מה אני עושה ?

תודה מראשש

פורסם

מנקים מאבק (יכול ליהיות שזה תוקע אותו)

עם הוא עדיין לא עובד אז ממש אחריות

פורסם

אם החלפת מאוורר והוא עדיין לא עובד, סימן שהכרטיס לא מספק לו מתח. תביא אותו לחנות, שהם ישברו את הראש. אם החלפת המאוורר לא עזרה לך היא לא תעזור גם להם, והם יאלצו לספק לך פתרון אחר.

פורסם
  • מחבר

אם החלפת מאוורר והוא עדיין לא עובד, סימן שהכרטיס לא מספק לו מתח. תביא אותו לחנות, שהם ישברו את הראש. אם החלפת המאוורר לא עזרה לך היא לא תעזור גם להם, והם יאלצו לספק לך פתרון אחר.

תודה גבר

יש מצב שהספק עצמו מעורב? אולי הוא חלש מדי ? (500W ג'נרי)

אני עוד מעט הולך לTMS שיראו מה הבעיה שישברו את הראש, בינתיים יתנו לי כרטיס חילופי ?

פורסם

הם לא מחוייבים לתת לך כרטיס חלופי. אם כבר העלת א העניין עם הספק - אולי כדאי שתבדוק קודם את הכרטיס (כמו שהוא) במחשב אחר עם ספק נורמאלי.

פורסם

אם המחשב עובד..אין בעיה עם הספק!

אולי שינית את מהירות הסיבוב שלו?.

תוריד GPU-Z ובלשונית SENSOR תבדוק על כמה אחוז מסתובב המאוורר..

פורסם
  • מחבר

אם המחשב עובד..אין בעיה עם הספק!

אולי שינית את מהירות הסיבוב שלו?.

תוריד GPU-Z ובלשונית SENSOR תבדוק על כמה אחוז מסתובב המאוורר..

אני שיניתי מזמן כשעשיתי OC קטנטן..

טוב אז ככה הלכתי לTMS ואמרתי להם מה הבעיה.. וביקשתי אחד חילופי כי רק בעוד שבוע-שבועיים תהיה תשובה

הם נתנו לי אחד שעובד כמו שצריך.. אבל לא למשחקים. עדיף מכלום

תודה חברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים