פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים יש לי 4GB זכרון, ופתאום בשבוע+- האחרון המחשב לא מוכן לרדת מ85% זכרון בשימוש, ואפילו עובר את ה95% כשFF ונגן וידאו פתוח.עד התופעה המוזרה הזו, לרוב הייתי צריך ממש להתאמץ כדי לעבור את ה75%.מה הולך פה?
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים דליפות זיכרון מתוכנה כלשהי אולי?תיעזר ב process explorer כדי לנטר את הבעיה.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים מחבר הדבר היחיד שאוכל יותר זכרון משהו אמור זה svchost.exe שמתקשר לסרביס של AudioEndpointBuilder.וגם אם אני סוגר אותו (150-250K זכרון בשימוש) כמות הזכרון בשימוש בפועל לא יורדת. כנ"ל גם לגבי FF, אחרי שהוא נסגר נראה שה200-300K שהוא השתמש בהם עדיין תפוסים, למרות שהפרוסס שלו כבר מזמן מת.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים צריכת הזכרון שלך לא תקינה, אני מציע שתעלה את המחשב בלי שום תוכנה ותראה אם הבעיה נפתרת ונמשיך משם:startmsconfiggeneral (tab)תבטל את הסימון ב:load startup items ותעשה ריבוטאם נפתר תחזור לפהאם לא אז תבטל את הסימון גם services ותעשה ריבוט ותחזור לדווח.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים אולי זה יעזור לך, לי הייתה בעיה דומה בעבר ששברתי עליה את הראשואז שעברתי לWIN7 שמתי לב שזה עדיין קורהבסופו של יום גליתי שהבעיה היית באג נדיר בESET SMART SECURITY שנגרם רק בגרסת 64ביט עם חומרה מסויימת (זו לא בדיוק דליפת זיכרון ,אני לא אכנס לפרטים)אבל אם אתה משתמש בESET אז תנסה להסיר אותו לראות האם עדיין הבעיה קוראת.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים גם אני, תוכל להרחיב? - לציין איזו גירסה היתה לך, מקורות ברשת לבעייה וכו'...
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים הנה לינק לאחד מהמקורות ...בלינק יש פרטים כלליםhttp://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=243188&highlight=memory+usageהיה לי מקור אחר יותר מפורט אבל אני לא מוצא אותו כרגע.שכחתי לציין שלא מצאתי לזה פיתרון , אז עברתי ל קספרסקי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.