עבור לתוכן

קירור קטן ל iCore 7 920

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, רכשתי את המארז Stacker 830 SE שיהיה פה מוכן ויחכה עד נובמבר שאני ירכיב מחשב חדש.

אני מעוניין כנראה ללכת על תושבת 1366 ואני יקנה כנראה את ה i7 920 אלא אם כן Amd תוציא משהו חדש ומשתלם יותר

בחודשיים הקרובים למרות שלא נראה לי.

לא משנה לעניין הנושא - הסטקר שלי קצת מגביל אותי בגלל החלון צד של המאווררים בבחירת קירור למעבד

בגודל רגיל, הגדולים בכלל לא יכנסו ללא הוצאתו ורציתי לדעת אם יש איזשהו קירור טוב מאוד עד מצוין [ אוויר כמובן ]

במחיר שפוי שנחשב קטן יחסית לגדלים הסטנדרטים.

אם אפשר להיות ממש ממש ספציפי אז שלא יעלה על 14 סנטימטר בגובהו על מנת שלא יפריע לחלון צד שלי.

אשמח לשמוע אם יש דבר כזה בשוק, וכמובן בחנויות בישראל..

במקרה הכי גרוע אני פשוט מוריד את הפלסטיק בצד של המאווררים, כי אני לא מתכוון להשתמש במערכת גיימינג מטורפת אלא משהו

חזק וצנוע... כרטיס מסך אחד, הארד דיסק 1, כרטיס קול וזהו ברגיל.... אני פשוט מעדיף לברר קודם אם אפשרי למצוא

קירור נמוך יחסית עם ביצועים טובים מאוד שלא נופל מהקירורים הגדולים.

תודה.

פורסם

תקנה I5 (סוקט 1156), יותר משתלם וממש לא נופל בהרבה מה920.

פורסם
  • מחבר

תקנה I5 (סוקט 1156), יותר משתלם וממש לא נופל בהרבה מה920.

אם כל הכבוד לא שאני כזה צדיק ובחיים לא הקפצתי הודעה או משהו, אבל מה זה קשור לנושא ?

אני לא צריך המלצה למעבד אחר, תודה.

פורסם

פותח התרד ישנם קירורים "קטנים" העניין הוא האם אתה מחפש OC ? שכן קירורים כאלו יגבילו אותך לרוב..

כמו כן אני אם מארז זהה..ומוצא את הדלת בעלת ה4 מאווררים די מיותרת..כמובן אם אתה מחפש MAX קירור (ורעש) זה משהו אחר..

לדעתי מאוורר קימדי ואחורי+קירור נורמלי (לא קטן ;D) יועילו יותר..

פורסם
  • מחבר

פותח התרד ישנם קירורים "קטנים" העניין הוא האם אתה מחפש OC ? שכן קירורים כאלו יגבילו אותך לרוב..

כמו כן אני אם מארז זהה..ומוצא את הדלת בעלת ה4 מאווררים די מיותרת..כמובן אם אתה מחפש MAX קירור (ורעש) זה משהו אחר..

לדעתי מאוורר קימדי ואחורי+קירור נורמלי (לא קטן ;D) יועילו יותר..

לא רוצה שום OC ... יש המלצות ?

פורסם

מה התקציב שלך ? תוסיף אותו בבקשה לכותרת..

פורסם
  • מחבר

הממ אין לי בדיוק תקציב זה הבעיה... אני שואל בכללי כי אני יקנה את זה לא בזמן הקרוב.

תקציב שפוי זה אומר תקציב אוויר שפוי של רוב הקירורים הסטנדרטיים שיש בשוק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים