פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים אז ככה קודם הבעיה לכל אלה שיודעים מזה ולמי שלא אני יכתוב בכל זאתעד לפני שבועיים שניקיתי תמארז התחילו לי מאז ציפצופים ונכבה המחשבעד לפני כמה ימים שקניתי ספק חדש זה הפסיק אבל שרציתי להיכנס לתוכנה של הלוח אם שלי Abit EQזה השמיע ציפצוף אחד ואחרי זה כמה ונכבה ישר המחשב !... עד לעכשיו אני לא נכנס לתוכנה ולא יודע מה הבעיה עדין כי לפני חצי שנה נכנסתי לתוכנה חופשי וזה לא השמיע כלום והמחשב לא נכבה ועכשיו למפרט:PentiumD 945 3.4 Ghz DualCore 2X2 MB Cache s775 800 mhz - קירור של AC 7 PROAbit IL8 - 775+954P+GBT+lan+Sata 2Twinmos DDR 2 667 Mhz 512 MBSamsung DDR 2 667 Mhz 1 GbHitachi 160 Gb 7200 Rpm Sata 2Evga 6200 256 Mbספק כוח - SEASONIC SS-350W ETהשאלה האם אפשרי לעשות OC ?אני מציין שיש לי תמחשב בידיוק היום 3 שנים .. =]
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים מחבר כמובן שאני הולך להוסיף עוד 2 מאווררים של ננוקסיה FX 12 אז בכלל יהיה קריר ונעים =]
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים אתה עם מזגן ? שכן הסיכוי שמעבד ירד למתחת 30 מעלות בימים אלו הוא קלוש..לגבי התוכנה..לא ממש מובן למה היא מכבה את המערכת..נסה להתקין גירסה חדשה יותר..או לפתוח אותה שוב..
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר אתה עם מזגן ? שכן הסיכוי שמעבד ירד למתחת 30 מעלות בימים אלו הוא קלוש..לגבי התוכנה..לא ממש מובן למה היא מכבה את המערכת..נסה להתקין גירסה חדשה יותר..או לפתוח אותה שוב..קלוש ? תלוי למי שאני עם מזגן אני עם 22 - 21 מעלותבלי 29 - 31לא ענית בקשר לOC והקירור שיש לי הוא Alpine 7 Proובקרוב גם קונה ת RC Turbo Module לזיכרונות
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים לא יכול להיות שהמעבד שלך עומד על 30+- מעלות שטמפ' הסביבה היא כזו..אלה אם כן הטמפ' היא נמוכה יותר בכמה מעלו (גם בלי מזגן).. ;DוOC טפשאי לעשות עד כמה לוח האם יאפשר לך..תבדוק כבר..כמו כן אין שום צורך לרכוש את הRC Turbo Module זה לא יתן לך כלום..במיוחד לא יכולת OC..
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר לא יכול להיות שהמעבד שלך עומד על 30+- מעלות שטמפ' הסביבה היא כזו..אלה אם כן הטמפ' היא נמוכה יותר בכמה מעלו (גם בלי מזגן).. ;DוOC טפשאי לעשות עד כמה לוח האם יאפשר לך..תבדוק כבר..כמו כן אין שום צורך לרכוש את הRC Turbo Module זה לא יתן לך כלום..במיוחד לא יכולת OC..אמרתי לך אחי זה הטמפרטורה שלי אני לא יודע מה יש אצל אחרים יש לי סירקולציה טובה...מאוורר 14 ס"מ מקדימה מכניסומאוורר 14 ס"מ מאחורה מוציא ומה שעל המעבד הוא Arctic Cooling Alpine 7 Proועוד 2 מאווררים שבקרוב יגיעו לי Nanoxia FX12 120mm חחח ואז בכלל נראה לי יהיה לי פחות מ 29 מעלותיש לי כזה מארז - http://www.youtube.com/watch?v=7YHS6_BNLWc
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר אני לא אומר שזה לא יכול להיות...עם מזגן הכל אפשרי ;Dחח אתה מצחיק אחי אתה רוצה לבוא אלי לראות ?אמרתי לך שאם אני מפעיל בכלל מזגין הטמפרטורה טסה ל 23 - 22יש מבין או שעדיין לא הבנת ?ומה אני צריך לדעת בלוח אם אפשרי לעשות OC וכמה המקסימום שאני יכול להגיע ?ועוד דבר שאני יוסיף שאמרתי שעם 2 הננוקסיה אני יעלה תמונה של הטמפ' ואז תראה שזה יהיה פחות מ 29 אין לי בעיה לצלם איך שמגיע לי הננוקסיה אני מעלה תמונות
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים אני לא בא להתווכח..ציינתי ואני שוב מציין שהסיכוי שהמעבד שלך יעבוד על 30 מעלות בעוד שטמפ' החדר זהה הוא לא הגיוני..הוויכוח סתם מיותר..כמה OC ? עם לוח האם שלך והמעבד..רחוק לא תגיע..כמה בדיוק אני לא יכול להגיד לך..תנסה ותראה.. ;D
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מתחת ל-30 מעלות עם PENTIUM D, אולי טעית והתכוונת ל-מתחת ל-50 מעלות?!מעבד כזה לא יכול להגיע לטמפ' כזאת בקיץ ואני בספק אם יוכל גם בחורף עם קירור אוויר.התוכנה שאתה משתמש בה ממש לא מדוייקת.---חבל באמת על הויכוח.
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים מחבר שמעו אתם לא רוצים אל תאמינו זה מה שיש לי אם אתה לא מאמין תבוא אלי הביתה מה אני יגיד לך ?! זה מהאוורסט ממש הרגע ! הטמפרטורה עומדת על 31 - 28 קירור של Alpine 7 Pro חוץ מזה שיש לי עוד מאוורר אחד מקדימה שמכניס 14 ס"מ ועוד אחד מאחורה למעלה שמוציא 14 ס"מ אותו הדבר לגבי המאורר של הספק 14 ס"מ מוציא ויש לי עוד אחד של TT ביציאה של PCI :PCI Slot Blue Led Fan A2426 שמוציא אוויר אתם לא רוצים אל תאמינו אין לי סיבה לשקר יותר מה אין לי מה להגיד קחו עוד תמונה HWMonitor
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים עזוב את מה שהתוכנה מראה..אף אחד ללא אמר שהיא לא מזייפת..ואני מצין שוב..זה לא עניין של להאמין או לא..אני לא חושב שאתה משקר זה בטוח..פשוט כנראה או שהטמפ' בחדר שלך נמוכה..או שהקריאה לא נכונה..תבין שמבחינה פיזיקלית (עובדתית) המעבד שלך לא יכול להיות בטמפ' החדר..בכל אופן..הוויכוח מיותר כמו שציינתי כבר..תהנה מהטמפ'..
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים שמת לב שהקירור שלך מסתובב על 430RPM?טמפ' כזו לא יכולה להיות בקיץ למעבד שלך ובטח לא שהמאוורר של קירור המעבד מסתובב ב430RPM!אין לך מה להתווכח..כנראה יש בעיה בסנסור, הטמפ' שאתה מציג לנו תמיד היא 29C שזה גם מוזר!תבדוק בבקשה טמפ' במאמץ.ותבדוק את הטמפ' בביוס!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.