עבור לתוכן

קירור Mugen II, צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

היי

קיבלתי את כל הרכיבים של המחשב שלי, מלבד הכרטיס מסך.

יש ברשותי את Mugen II של Scythe באריזה המקורית, אבל אני לא בטוח שהוא מתאים למעבד הCore i7 920 שקניתי.

אם הבנתי נכון, אמור להיות איזה חלק נוסף שמתאים את ההיטסינק למעבד מתושבת LGA1366? או שזה אמור לעבוד ישר מהקופסה?

בנוסף, כמה שאלות:

- האם אמורה להיות מרוחה משחה טרמית בתחתית ההיטסינק? כי זה לא נראה ככך.

- האם בטוח למרוח משחה טרמית על המעבד כשהוא כבר מותקן בלוח האם? האם צריך למרוח גם על ההיטסינק וגם על המעבד? או שבכלל עדיף למרוח רק על ההיסטינק.

-הMugen II מגיע עם מאוורר אחד, האם כדאי לי להוסיף עוד? על איזה מאווררים אתם ממליצים?

תודה רבה :D

פורסם

חבל שלא קוראים הוראות ומשחקים אותה ראש קטן.. תקרא את ההוראות יש שם בדיוק מה שאתה צריך לעשות כדי להתקין על 1366

משחה לא אמורה להיות כבר מרוחה, הם מספקים לך בחבילה משחה שאתה אמור למרוח

משחה מורחים על המעבד כשהוא כבר מותקן בלוח

עוד לא התקנת אותו, אתה לא יודע איך הוא מתפקד וכבר אתה רוצה להוסיף עוד מאוורר אחד? אולי אתה לא צריך? קודם תתקין ותראה איך הוא עובד בשבילך (ומנסיון, מיותר לשים עוד מאוורר)

פורסם

הוספת מאוורר תתן לך טמפ' נמוכה בכ 5 מעלות..לא משהו רציני..

בכל זאת...קריאת הוראות התקנה היו חוסכים את הדיון הזה ;)

פורסם

הוספת מאוורר תתן לך טמפ' נמוכה בכ 5 מעלות..לא משהו רציני..

בכל זאת...קריאת הוראות התקנה היו חוסכים את הדיון הזה ;)

2 טעויות יש לך..

הוספת מאוורר לא תתן לו טמפרטורה נמוכה ב 5 מעלות.. יותר בכיוון של 2.. אולי אולי 3 תלוי על איזה מעבד הרכבת אותו

ו 5 מעלות זה מאוד רציני מה קרה לך..

פורסם

2 טעויות יש לך..

הוספת מאוורר לא תתן לו טמפרטורה נמוכה ב 5 מעלות.. יותר בכיוון של 2.. אולי אולי 3 תלוי על איזה מעבד הרכבת אותו

ו 5 מעלות זה מאוד רציני מה קרה לך..

לא אדוני הנכבד..

הטעות נמצאת אצלך !

אתה מדבר עם אדם שחווה הרבה מוגנים בחיים שלו..אני הרכבתי לפחות 4 קירורים כאלה, והוספת מאוורר 1600RPM של S-FLEX הורידה את הטמפ' ב5 מעלות!

ו5 מעלות זה לא משהו רציני אם אתה לא עושה OC מטורף!

אם יהיה לי 55 מעלות במאמץ במקום 50, זה לא כזה נורא (:

אבל כל אחד ואיך שהוא מתנהג עם המערכת שלו..

פורסם

אם קונים קירור שכזה מן הסתם שאתה הולך לעשות OC מטורף ;)

אז כן, מה שהתכוונתי זה ש 5 מעלות זה מאוד רציני ל OC מטורף, אני לא התכוונתי לאנשים שלא עושים OC (שזה דיי מיותר לקנות את המוגן אם אתה לא עושה)

פורסם

המאוורר לא ישנה ל "O.C" מטורף בשביל מטורף צריך מערכת מטורפת מעבד בר מזל ואם זה מגיע לרמות של מתח גבוה ה5+ מעלות פחות או יותר לא ישנו.

צריך כבר קירור לא יומיומי כמו חנקן/קרח יבש וכו'.

פורסם

המאוורר לא ישנה ל "O.C" מטורף בשביל מטורף צריך מערכת מטורפת מעבד בר מזל ואם זה מגיע לרמות של מתח גבוה ה5+ מעלות פחות או יותר לא ישנו.

צריך כבר קירור לא יומיומי כמו חנקן/קרח יבש וכו'.

בדיוק...מה שיגביל פה, זה המערכת עצמה, ולא הקירור העצום הזה (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים