עבור לתוכן

דרייברים לWINDOWS 7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שאלה כזו התקנתי לאחרונה ווינדוס 7 64 ביט במחשב שלי,מערכת ההפעלה זיהתה את כול הדרייברים שלי בצורה תקינה,השאלה היא האם יש צורך להתקין את הדרייברים של יצרן החומרה כמו לוח אם,כ. מסך כ. רשת וכדומה או שהדרייברים שווינדוס מתקין הינם דרייברים מספיקים ואין צורך להתקין את שאר הדרייברים בצורה ידנית.

תודה מראש

:jump:

פורסם

אין צורך...

פורסם
  • מחבר

אזי הדרייברים שמותקנים אוטומטית מספיקים.

האם כדאי בכל זאת להתקין את דרייבר כ. המסך בנוסף?

פורסם

אם יש באתר היצרן דרייבר של הכ.מסך שלך ל WIN 7 מעודכן אז לך על זה.

פורסם

ברוב המקרים מספיק להריץ windows update ולראות אם יש recommended updates לדרייברים.

פורסם

מה זה לא צריך להתקין דריברים ?

ומה זה מה שהגיע עם המערכת מספיק טוב ?

לאן הגענו ...

1) צריך לבדוק שכל הדריברים של המערכת מותקנים - ז"א שאין התקן ללא דריבר, עם סימן קריאה או סימן שאלה. הבדיקה היא דרך הDEVICE MANAGER.

2) תמיד מומלץ דריברים אחרונים מהאתר של היצרנית, בד"כ זה יצרנית הצ'יפ ולא יצרנית הכרטיס או הלוח. ז"א - אתר NVIDIA לכרטיס GF, אתר ATI לכרטיס רדאון, אתר אינטל ללוח עם צ'יפסט P45, אתר REALTEK לכרטיס רשת ג'יגה כמו ה8111B. * הערה - מדובר רק בדריברים אחרונים ומתאימים ל WIN7 מהאתר של היצרניות, בכל דבר אחר עדיף לא לגעת !

3) להסתמך על WINDOWS UPDATE זה פשרה, לא היתי ממליץ למי שיש את הידע הבסיסי של הורדת והתקנת דריברים מתאימים ומעודכנים. כבר ניתקלתי במקרה של בעייה עם הUPDATE לגבי כרטיס רשת של רילטק שנמצא על הלוח שלי:

עם ההתקנה מגיע דריבר מפברואר 2008. התקנתי דריבר אחרון מרילטק מספטמבר 2009 (יחי ההבדל). אחרי ההתקנה כשאני עושה WIN UPDATE הוא מזהה לי דריבר "מתאים יותר" מהמעודכן שיש לי אבל הוא בכלל מלפני 5 חודשים (ולא מצאתי בעיות של WHQL).

4) להסתמך על הדריברים המקוריים זה לא מומלץ אם יש משהו מעודכן יותר. הוא אפילו לא התקין לי דריבר לבקר SATA של אינטל אלא השתמש בדריבר ג'נרי שזה מן הסתם פוגע בביצועי ההארדיסק.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים