עבור לתוכן

איך הופכים כזה דבר מכוער, לכזה דבר ?

Featured Replies

פורסם

באחד מהשיטוטים שלי באתרים גיליתי את זה, למי שיודע איך נראית גרסאת המקור בטח יכול להשוות לזאתי, אז בקצרה רציתי

לדעת, מה נראה לכם שדחפו שם (בעיקר מבחינה חיצונית)

ד"א, לא שזאת מדהימה, אבל השינוי החיצוני נראה ממש גדול ורציתי לדעת מה עשו בו...

http://www.fast-autos.net/renault/renaultcliov6.html

Off topic -

אני שונא רנו בלי יוצא מן הכלל, אבל הקליאו ספורט שלהם עושה רושם טוב, למרות שאין לי הרבה מושג לגביה...

פורסם

דרעק.

מנוע לוקח 60% מהמכונית הזאת ואין מקום לשום דבר חוץ מדג מת מאחורה, מקדימה יש מספיק מקום ל... אמממ.... תינוק?

חוץ מזה, זאת המכונית הכי פחות תימרונית שיש, קשה מאוד לעשות איתה פרסות.

מה שכן, הרעש וה-Grip מצויינים ולא רעים בכלל.

תכ'לס מכונית מהירה, אבל לא כ"כ נחוצה ונוחה.

פורסם

לא הפכו אותה זה לא רכב משופר זה קליאו V6 עוד גרסה שפשוט לא מיובאת לישראל כמו הקליאו וויליאמס לפניה...

וד"א הביצועים וההתנהגות שלו גרועים מהקליאו 172 הרגילה אבל מה כ הוא בהחלט סקסי ;D

אתה שונא רנו? חבל כי יצרן שהביא מכוניות כמו מגאן לגונה וה 5 טורבו אצלי מקבל דירוג גבוהה מאד

אחד היצרנים היחידם שעדיין בונה משפחתיות מהנות לנהיגה במחיר שפוי

עריכה - מישה תקן את עצמך היא שמעה הרבה מאד על היגוי יתר... יותר מדי... לכן הן עפות מהמסלולים בעיקול... ואחיזה זה דבר ממש נחמד אבל רק בכיוון שאתה צריך

פורסם

אתה שונא רנו? חבל כי יצרן שהביא מכוניות כמו מגאן לגונה וה 5 טורבו אצלי מקבל דירוג גבוהה מאד

שונא את כל סדרת 5 שלהם. דבר זוועתי, נראה כמו קופסא עם גלגלים.

פורסם

לדעתי הקליאו נראת דיי טוב, והספורט היא דיי המכונית שאני חולם עליה (= מכונית שיש טעם לחלום עליה, לא למבורגיני), גם יותר מהאימפרזה טורבו...

פורסם

חחח תגיד תודה למכבי (כן כן, זה שם פרטי) שהחליט להביא לארץ את המכוניות האלה.אולי אני אפילו אשאל אותו אם הוא מתכוון לייבא את הV6 ;D

פורסם

שונא את כל סדרת 5 שלהם. דבר זוועתי, נראה כמו קופסא עם גלגלים.

5 טורבו: אה כן מנוע אחורי הנעה אחורית ואררררררר איזה התנהגות

GetUserPic.asp?uid=FE17FAAB7E934466880FD8A245B61522&alid=175&pid=1294&size=3

פורסם

חחח תגיד תודה למכבי (כן כן, זה שם פרטי) שהחליט להביא לארץ את המכוניות האלה.אולי אני אפילו אשאל אותו אם הוא מתכוון לייבא את הV6 ;D

לא צריך עדיף תגיד שייבא את הרנו ספיידר

פורסם

חייה מטורפת

פורסם

לא צריך עדיף תגיד שייבא את הרנו ספיידר

אולי אדבר איתו על זה אבל יש לי עוד איזה 5 שנים עד שאני אוכל להוציא רישיון :'(

אך כמובן שהוא יביא רק אם יהיה ביקוש גדול, אולי של איזה 50 איש ככה :-X אז זה יצא די רוחי... לא שאין לו מספיק כסף אבל....

פורסם

ואני צריך עוד 5 תקופות חיים עד שאני אוכל לקנות אותה

פורסם

חח שהייתי אצלו בבית לא הפסקתי להיות מודהם מכל דבר... יש להם 4 (!!!) ג'אקוזים בבית ושתי סאונות מעץ (יבשה ורטובה) שלוש מכוניות (Megane coupe, Laguna,scenic 4x4) מרתף בגודל מגרש כדורגל, חצר שיצחקי לא היה מתבייש בה, אחחח איזה חיים...

פורסם

הייתי לוקח מכל אלה רק את הלגונה (או אם המגאן קופה היא מגאן II קופה... ארררר כמה שהיא סקסית!)

פורסם

דרעק.

מנוע לוקח 60% מהמכונית הזאת ואין מקום לשום דבר חוץ מדג מת מאחורה, מקדימה יש מספיק מקום ל... אמממ.... תינוק?

חוץ מזה, זאת המכונית הכי פחות תימרונית שיש, קשה מאוד לעשות איתה פרסות.

מה שכן, הרעש וה-Grip מצויינים ולא רעים בכלל.

תכ'לס מכונית מהירה, אבל לא כ"כ נחוצה ונוחה.

לא התאפקתי מלהגיב , אבל תגיד לי נהגת בה שאתה ככה שם עליה תווית של דרעק?

זה לא אוטו משפחתי וממש הנוחות לא במקום הראשון בה ואף פעם לא היה צריך להיות.

מכונית הכי פחות תמרונית? לפי מה קבעת ? כי יש לה הנעה אחורית ומנוע אחורי? זה הצמד שיש במכוניות הכי טובות!

(פרארי , למבורגיני וכל אוטו שתרצה שיש לו שם!) ונהגת באוטו אם הנעה אחורית שאתה קובע שקשה לעשות איתו פרסות?

פורסם

לא התאפקתי מלהגיב , אבל תגיד לי נהגת בה שאתה ככה שם עליה תווית של דרעק?

זה לא אוטו משפחתי וממש הנוחות לא במקום הראשון בה ואף פעם לא היה צריך להיות.

מכונית הכי פחות תמרונית? לפי מה קבעת ? כי יש לה הנעה אחורית ומנוע אחורי? זה הצמד שיש במכוניות הכי טובות!

(פרארי , למבורגיני וכל אוטו שתרצה שיש לו שם!) ונהגת באוטו אם הנעה אחורית שאתה קובע שקשה לעשות איתו פרסות?

אם היית רואה Top Gear היית מבין על מה אני מבסס את עצמי.

אני לא מדבר סתם ככה (בניגוד אלייך כנראה), סמוך עליי.

עריכה:

יופי שעל הנייר היא נראת מכונית על, צריך לדעת לבנות אותה גם.

ולדעתי רנו לא הצליחו לעשות אותה בצורה מצויינת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים