עבור לתוכן

בעיה ממש מעצבנת לאחר פירמוט - לא מצליח לפתוח כוננים (C,D וכד')

Featured Replies

פורסם

פירמטתי את המחשב שלי לאחר לא מעט בעיות עם איזשהו וירוס או תוכנת רוגלה שפשוט עשתה לי המון בעיות.

מפה לשם, מסתבר שגם בכוננים הנוספים שלי (כונני גיבוי ולא הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) נכנסו חלק מהם. בסופו של דבר הם הוסרו אבל נותר לי בעיה מאוד מעצבנת:

כשאני רוצה להיכנס לאחד מכונני הגיבוי שלי (לדוגמא כונן D בתיקיית "המחשב שלי") קופץ לי חלון של בחירה בתוכנית שבה אני רוצה להשתמש בכדי לפתוח את "הקובץ" כביכול.

ברגע שאני בוחר ב- IE לדפדוף - זה לא נותן לי לשמור את הבחירה. וככה כל פעם. אם לדוגמא אני לוחץ קליק ימני-->סייר: אין שום בעיה ואני נכנס לכונן. אבל ברגע שאני סוגר את החלון - זה שוב מבקש ממני לבחור תכנית.

מישהו מכיר בעיה כזו?? מה עושים??

פורסם

תחפש בהם autorun.ini.

מדובר על malware ידוע ומפגר.

פורסם
  • מחבר

באמצעות הצגת קבצים מוסתרים? כי אם כן אז לא מופיע באף אחד מהם הקובץ הנ"ל.

מה עושים?

פורסם
  • מחבר

יצאת תותח!! עבד יופי טופי!

השאלה היא האם זה נגרם כתוצה מאיזשהו ווירוס או רוגלה מזיקה כלשהי שתמשיך לפגוע לי בכוננים או שזה היה משהו חד פעמי?

פורסם

יכול להיות גם וגם.

בפעם הבאה פשוט להפעיל את השכל הישר כאשר משתמשים במחשב וגם מחוברים לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

האמת שעכשיו יש לי בעיה אחרת...

משום מה, האופציה של "הפעלה אוטומטית" (Autostart) בכונני ה- DVD שלי לא פועלת. כלומר, כשאני מכניס דיסק לכונן ההפעלה שלו לא מתחילה אוטומטית.

מה עושים?

פורסם

האמת שעכשיו יש לי בעיה אחרת...

משום מה, האופציה של "הפעלה אוטומטית" (Autostart) בכונני ה- DVD שלי לא פועלת. כלומר, כשאני מכניס דיסק לכונן ההפעלה שלו לא מתחילה אוטומטית.

מה עושים?

אוטוראן נחשב לפרצת אבטחה וממולץ להשאיר אותו מבוטל.

הוא מפעיל כל תוכנה שתכניס למחשב בלי לשאול אותה ובלי לדעת מה היא. כלומר יתכן מאוד ותקבל וירוס על דיסק און קי ממחשב אחר ואז כשתכניס אותו למחשב אתה תדבק בו.

עצת המומחים, להשאיר מבוטל מהסיבה הזאת.

פורסם

למרות שכבר פתרת את הבעיה הייתה אפשרות נוספת והיא בעת הפירמוט למחוק את כל המחיצות, C,D, ליצור אחד ולפרמט אותו, לאחר הפירמוט, לפני ההתקנה,

להתחיל את הכל מלחתחילה וליצור שוב פעם את C D E ומה שיש לך שם.

פורסם

orano, מה שאתה ציע זה סתם Overkill כמו להלחם ביתושים עם תת מקלע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים