עבור לתוכן

כמה ביצועים אני מפסיד עם Q9550 לעומת ה i5 החדש ?

Featured Replies

פורסם

לפני פחות מחודש קניתי מחשב חדש עם מעבד Q9550

זה קצת מבאס שכל כך מהר יצא ה i5 עם ביצועים עדיפים

במחיר דומה.. השאלה כמה?

פורסם

יש הפרש מסוים, אבל שום דבר שצריך לגרום לך לרוץ לחנות ולשדרג.

רוב הבנצ'ים שיש בשלב זה משווים את הCI5 לCI7 920 דווקא, ככה שקשה לכמת את ההפרש במספרים.

אני לא יודע מה שאר המפרט שלך, אבל סביר להניח שהQ9550 שלך לא יוצר צוואר בקבוק לשארית המערכת ככה שההבדל צריך להיות די זניח, כלומר במשחקים מסוימים זה יהיה ההבדל מהסוג (תלוי רזולוציה והגדרות כמובן) שבין 82 ל86 FPS לא משהו עקרוני מדי.

הCI5 כן תומך בכמה טכנולוגיות שכן נותנות לו ביצועים עדיפים במספר תחומים, כמו הTURBO BOOST, שמבצעת OC (דינאמי) לכל או לחלק מהליבות במקרה הצורך (במידה והמעבד לא חם מדי), בקר זיכרון מובנה במעבד ואם אני לא טועה גם תמיכה בסט פקודות נוסף, ובטוח שיש עוד. הדבר שכן מבאס הוא שהCI5 כבר מגיע בתושבת חדשה לגמרי, מה שאומר שע"מ לשדרג מערכת לCI5 בטוח שצריך להחליף לוח, ולרוב גם זיכרונות לDDR3.

פורסם
  • מחבר

היישומים שלי הם גרפיקה דו מימדית ווידאו

אז למעשה זה שלא הלכתי על i7 ו DDR3 היה מקח טעות

תקציבית לא היתה לי בעיה לעשות את זה אבל כמובן שאני

לא נהנה לבזבז כסף ויעצו לי ללכת על Q9550 ו DDR2

פורסם

לא דיברת על i5? מה הקשר לבלומפילד עכשיו?

ומי אמר שזו טעות?

פורסם
  • מחבר

כשקניתי לא היה i5 אז לא יכולתי לקנות לכן הברירה היתה i7

הטעות היא לקנות משהו שמתיישן בפער של שבועיים / פער

של כמה מאות שקלים.

פורסם

לא נורא. זה לא סוף העולם, עדיין יש לך מעבד חזק.

פורסם

לא נורא. זה לא סוף העולם, עדיין יש לך מעבד חזק.

:xyxthumbs:

תהיה שמח עם מה שיש לך , זה ממש לא רע בכלל..

פורסם

האמת שגם אני קניתי Q9550 לא מזמן אבל אפילו לפני ה O/C שהוא עוד יקבל אני מאוד שמח מהביצועים שלו...אומנם ה i5 נראה מאוד נחמד בטבלאות אבל אל תשכח שלוח אם וזכרונות למעבדים האלה מאוד יקרים ואחרי הכל, מה אתה צריך כרגע יותר ממה שיש לך?

אני חייב להודות שגם אני נסחפתי וקניתי את המעבד שלי עם Scythe Mugen II בשביל ה O/C אבל בינינו ממש לא הייתי צריך את זה, המעבד סוחב הכל, וסוחב הכל מצוין. אולי עוד שנה כשאני אתחיל להרגיש איזה גמגום מינימלי אני אתחיל לחשוב על O/C.

וכרגע רק שמתי לב שהפורום מזהה את Win 7 בתור Windows NT.

פורסם

הלוחות כבר לא יקרים כמו בבלומפילד. יש את הלוחות של אינטל שהם ממש זולים ועונים על הדרישות של רוב המשתמשים.

לגבי זיכרונות- המחירים כבר ממזמן נמוכים וניתן למצוא קיט של 4GB מסוג DDR3 במעט פחות מ-400 שקלים.

פורסם

הלוחות כבר לא יקרים כמו בבלומפילד. יש את הלוחות של אינטל שהם ממש זולים ועונים על הדרישות של רוב המשתמשים.

לגבי זיכרונות- המחירים כבר ממזמן נמוכים וניתן למצוא קיט של 4GB מסוג DDR3 במעט פחות מ-400 שקלים.

קיט של 4GB ? יש כאן מישהו שלוקח 8 ג'יגה? צריך להשתמש בדואל לא ???

פורסם

לא הבנתי אותך.

קיט = ערכה, כלומר 2X2GB=4GB.

פורסם

נכון אבל לא DDR3 Low Voltage.. מה ש i5 דורש..

צריך זכרונות עם מתח עבודה של או פחות מ 1.65

כל דבר יותר מזה לא אינטל לא ממליצה וזה לא בריא למערכת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים