פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים קודם כל אני ממש לא מבין במערכות קירור מים , אני רוצה להזמין מחו"ל משהו ממש טוב למטרות אוברקלוק כמובן ובנתיים אני רוצה רק למעבד , אני רוצה לפני הכל לדעת כמה תעלה לי מערכת רגילה לאוברקלוק של יותר מ50% , ואולי חבל על הכסף וכדאי לי להתחיל לחסוך למערכת חדשה מבוססת I7/I5 למיניהם ?
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים לא בטוח שהמערכת שלך תוכל לעשות OC כזה בלי קשר לקירורלגבי תקציב... 1500+- אמור להספיק לך
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים מחבר בא נגיד שהמאמץ שהשקעתי כדי לעלות את המערכת על 4.5 הוא מיזערי , אפשר המלצה למערכת קירור לאוברקלוק יציב של 4.5 ומעלה ? ( לא בהרבה )
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים שים לב שזה בלי משלוח..כמו כן מה המטרה שלך בקנייה של קירור ? שיפור התדר הנוכחי ? אם כן ..זה לא פרקטי..המערכת שלך די בשיא כבר..קירור מים יעזור להורדת הטמפ'..ואולי אולי להסחיטה של עוד MHZ בודדים..
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר אם כך תענה לי בבקשה על השאלה הזאת :ואולי חבל על הכסף וכדאי לי להתחיל לחסוך למערכת חדשה מבוססת I7/I5 למיניהם ?
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים זה כבר בחירה שלך..השימושים שלך דורשים בכלל מערכת חזקה יותר ? או שאתה בעניין של OC יותר ?מערכת קירור אפשר להעביר תמיד.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.