פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים כן כן זה אני שהחליפו לי בחינם מ7600GT ל 9800GT.הבעיה הייתה איתו שהוא תמיד על 80 מעלות,קניתי Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Coolerועכשיו הטפרטורה שלו היא 45 במצב IDLE.בזמן החיבור של הכרטיס לPCI,אז מעל הציפים שמים דברים כאלו בצבע אפור שמעבירים קירור לכרטיס שיש כאלו 10-8,בקיצר 2 נפלו ליהדבק שלהם לא היה טוב בכלל,אז לבנתיים 2 בחוץ.אם אני אדביק אותם יותר מאוחר למשל מחר,פשוט אני ישיג את הדבק המיוחד שמעביר קור הכל יעבוד סבבה כה?אין משהו שאני צריך לדעת.
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים אתה מדבר על הלצעות קירור של הזיכרונות..וחשוב שהיה קירור על הצלעות..לא מומלץ לאמץ את הכרטיס בלי קירור נורמלי..ומה שאתה צריך זה פד טרמי..בספק אם תשיג בארצנו..
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים מחבר זה רק 2,יש שם יותר מ 6 אני חושב אם אני לא טועה.ואכן רואים תוצאות מטפרטורה של 85-80 ל 35פד טרמי אני אנסה להשיג בעבודה של אבא,הוא מתעסק עם דברים כאלו.
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים מחבר תודה רבה השגתי פד טרמי ציקצק (בעזרת אבא שלי ).אתה ממליץ לכבות את המחשב כמה שעות לפני שאני מחבר אותם ? את ה2 הנותרים?
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים לא ממש..כבה את המחשב תתקין אותם ותדליק את המערכת..שכן הם ידבקו טוב יותר עם החום שנפלט מהזיכרון.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.