עבור לתוכן

שאלה בנוגע למסך : Samsung T260HD 26''?

Featured Replies

פורסם

מדובר במסך : Samsung T260HD 26''.

רציתי לברר בבקשה מספר דברים.

הביקורות עליו ב ZAP טובות ושליליות לסירוגין, חלק מרוצים וחלק לא.

בעיקר בגלל רמקולים חלשים של המסך, האם הדבר נכון?

וחלק מתלוננים על צבעים "קרים" ולא נעימים לעין במסך?

ורציתי לדעת המסך הנ"ל, איך הוא מתפקד בתור מסך מחשב וטלוויזיה ביחד?

האם אפשר לחבר אותו גם למחשב, גם לממיר HOT וגם לDVD?

אגב מזה פאנל TN? ראיתי שחוזרים על זה הרבה בפורום.

והאם המסך הזה אי אפשר להטות אותו אחורה ולשחק עם זוית?

והאם הוא מתהפך לקרוא טקטסים וכו' איך זה נקרא?

אשמח לתשובות לשאלותיי וביקורות על המסך חיוביות ושליליות.

תודה רבה ויום נעים.

פורסם

רמקולים חלשים של המסך? אל תצפה לפיצוצי אוזניים, זה מסך קטן שנועד לצפייה ממרחק של מקסימום 6~~7 מטר..

לדעתי זה לא אמור להשפיע עליך אם יש לך מחשב.. פשוט תחבר בשקע של האוזניות את הרמקולים שלך

אממ.. צבעים קרים ולא נעימים.. אולי הם מגזימים כי המסך גדול מאוד ולא כל-כך מתאים למחשב אם אתה בוחר ברזולוצייה הלא נכונה, והם מתבלבלים בין צבעים למתיחת הפלט על המסך. אם אני לא טועה (כמו במסך 2333HD) יש אפשרות לשנות את הצבעים של המסך, שיראו אותיות יותר ברור וכו'

במקרה הכי גרוע - עושים כיול למסך

לגבי השאלה השלישית שלך - אני יודע לענות בוודאות. כמו בכל המסכים שיש להם אפשרות של טלוויזיה ומחשב ביחד, הוא מתפקד נהדר. אתה מחבר בחיבור DVI/VGA, את המחשב, ואת הטלוויזיה אתה מחבר לחיבור השחור הגדול הזה (24 פין אני חושב שוקראים לזה) או לאנטנה. שאתה רוצה להחליף אתה לוחץ בשלט תפריט>ואז בוחר TV או PC

אפשרי לחבר מחשב וממיר ביחד, לגבי DVD אני לא כלכך יודע איזה חיבורים הוא צריך (אף פעם לא התעסקתי עם זה), בננות אולי? אז אם אני לא טועה (כמו במסך 2333HD) יש בננות ויש גם חיבור לאנטנה

מה זה פאנל TN? פאנל הכוונה לאיזה סוג צבעים הוא יציג את הפלט על המסך, מסכי TN הם לא רעים אבל לעומת IPS הצבעים שלהם ממש מתים (אבל זה יחסי, לדעתי TN ממש מצויין)

לסיכום - למה שלא תיקח את 2333HD? אם אתה מסוגל להסתדר עם 23"..

המסך עצמו (260HD) מצויין לדעתי, אבל לא שווה את המחיר ולא ממש מתאים עם גודל כזה לצג מחשב

למה? קטן מידי כדי לתלות אותו, וגדול מידי כדי לשים אותו מול הפרצוף :)

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה לך על התשובה המפורטת.

זה נכון שאם המסך בהשהייה כלשהי, לוקח לו 10 שניות להתעורר? אם כן זה חסרון שממש צריך לקחת בחשבון.

פורסם

בעיקר בגלל רמקולים חלשים של המסך, האם הדבר נכון?

כן, אבל לא צריך להשתמש בהם.

וחלק מתלוננים על צבעים "קרים" ולא נעימים לעין במסך?

פאנל TN נחשב לפחות טוב (חי, חם או איך שלא תקרא לזה) מ- IPS אבל גם עולה בהתאם הרבה פחות. הוא מפצה על כך במהירות תגובה מצד שני. אם אתה לא גרפיקאי הסיכוי שתשים לב להבדל הוא נמוך ותמיד אפשר לכייל אותו אם זה עדיין מפריע לך.

ורציתי לדעת המסך הנ"ל, איך הוא מתפקד בתור מסך מחשב וטלוויזיה ביחד?

האם אפשר לחבר אותו גם למחשב, גם לממיר HOT וגם לDVD?

חיובי

והאם המסך הזה אי אפשר להטות אותו אחורה ולשחק עם זוית?

זוית כן, הטיה לא.

והאם הוא מתהפך לקרוא טקטסים וכו' איך זה נקרא?

לא, אין לא Pivot

אשמח לתשובות לשאלותיי וביקורות על המסך חיוביות ושליליות.

אני מרוצה מאוד מהמסך... גדול מדי? אין דבר כזה. כל עוד אתה מריץ את המשחקים ברזולוציה הטיבעית שלו 1920x1200 אז לא תתקל בבעיות.[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 10:29:38

וזה נכון שאם המסך בהשהייה כלשהי, לוקח לו 10 שניות להתעורר? אם כן זה חסרון שממש צריך לקחת בחשבון.

כן, וזה באמת מעצבן. זה החיסרון היחיד של המסך מבחינתי.

פורסם

לוקח 10 שניות להתעורר ממצב המתנה?

באמת חיסרון קטן, אבל כבר כמה הוא יהיה על מצב המתנה?

מקסימום שאתה קם בבוקר..

לדעתי אם הוא לא גדול לך מידי, לך עליו

אחלה בחירה אחי :)

פורסם

הוא על מצב המתנה כל פעם שעוזבים אותו ל 15-20 דקות. ולא יודע מאיפה המידע על ה 10 שניות ואם הוא בכלל נכון.

החסרונות של פאנל TN באים לידי ביטוי ככל שהמסך גדול יותר, בעיקר בכל הקשור לזוויות צפייה. לא בטוח שזה יפריע לך אבל אתה כן צריך להיות בטוח שאתה צריך את כל הגודל הזה כי הרזולוצייה זהה למסך 24 שהוא הכי מתאים לרזולוצייה זו כל עוד אין לך בעיות ראיה. מה שכן, אם שימושי המחשב מעטים ושימושי הסרטים רבים - גודל מהווה יתרון. לגבי שידורי YES HOT, זה על הפנים בכל מקרה.

פורסם

תרשו לי להיתעלק על השירשור... יש סוגיה שאני ממש לא מבין, אצלי בבית באחד החדרים יש LCD בגודל 26". לחברתי יש את המסך המדובר בבית ושניהם ממש לא אותו גודל! למרות ששניהם 26"... מישהו מוכן להסביר לי את הסוגיה הזאת? מיותר לציין שהטלויזיה יותר גדולה.

פורסם

חומרים שגורמים להזיות ...

ועכשיו ברצינות, אני יכול לנחש שאתה מתכוון לטלווזית 26. אם כן, כנראה יש מסביבה כלכך הרבה פלסטיקה ועיצובים שהיא נראית יותר גדולה. ההבדל בינהם הא יחס התצוגה: 16:10 למחשב ו 16:9 לטלווזיה (מה שהופך אותה ארוכה יותר). מבחינת שטח תמונה, אז השטח של טלווזית 26 טיפונת גדול יותר ממסך מחשב בגודל הזה (ב5.5 אחוז).

הנה הסבר מלא של הגדלים עם המחשה גרפית (הטלווזיה מצד שמאל):

http://tvcalculator.com/index.html?1cd170852379ffe5ef47653c4df0d656

פורסם

ניתן לעקוף את עניין ה-10 שניות אם אתה מגדיר לו על איזה תצוגה להידלק, זה לוקח 10 שניות למי שמשאיר את זה על AUTO.

ולי יש את ה-T240, מסך סבבה לכל דבר, זה עדיין TN, אבל למשחקים\אינטרנט וכו' - פיצוץ :)

פורסם

ניתן לעקוף את עניין ה-10 שניות אם אתה מגדיר לו על איזה תצוגה להידלק

שיחקת אותה, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים