עבור לתוכן

בקשה לחוות דעת על מפרט+השלמה של חלקים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת - אין צורך בציוד היקפי, כמו כן אין צורך במארז,ספק ודיסק קשיח.

כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5-RETAIL מחר:1126 ש"ח

מעבד: INTEL CORE I7 S1366 2.76GHZ 920 - STEPPING DO; SLBEJ BOX מחר: 1531 ש"ח

זכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK מחיר: 446 ש"ח

לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R מחיר: 1093 ש"ח

ברצוני לשמוע אם לדעתכם יש איזשהו חלק מהחלקים הנ"ל שכדאי להחליף?

והייתי רוצה לדעת אם אני צריך להוסיף איזושהי מערכת קירור ?

פורסם

מה התקציב ?? OC ??

ציוד היקפי??

על איזה מסך תשחק???

בקשות מיוחדות???

בתקציב למערכת כמו I7 עדיף לחכות למעבדים הI5 החדשים שיושקו החודש או חודש הבא... או שלחכות ליציאת כרטיסי מסך DX11 שיושקו החודש והוזלת מחירי מעבדים נוכחיים כיום..

פורסם
  • מחבר

רשמתי שאין צוורך בציוד היקפי ואין צורך גם במסך.

תקציב עד 5000 ש"ח

OC לא כזה מעניין אותי.

האם זה וודאי שכל הדברים שציינת:

"הI5 החדשים שיושקו החודש או חודש הבא... או שלחכות ליציאת כרטיסי מסך DX11 שיושקו החודש והוזלת מחירי מעבדים נוכחיים כיום.."

יתרחשו בחודש גג חודשיים הקרובים?

פורסם

אני חושב אך לא בטוח צריך להתייעץ אם עוד אנשים שמבינים בשוק תחפש במאמרים וחדשות האתר איני יודע תאריך מדוייק אבל כרטיסי מסך ישיקו החודש לפי מה שאני יודע אבל לתקציב כמו שלך שווה לקנות כרטיס מסך חזק ומערכת מרובע ליבה שאני מאמין שיהיה הורדת מחירים אבל אני לא מקור בטוח צריך לברר אם עוד אנשים אני במקומך הייתי מחכה קצת..

פורסם
  • מחבר

SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5-RETAIL לא נחשב לאחד הכרטיסים היותר טובים בשוק? העדפתי ATI על NVIDIA בגלל התמורה ביחס למחיר

פורסם

כמובן שהוא כרטיס מעולה כיום לשוק אבל טכנולוגיה של כרטיסי מסך בפתח והמשחקים יתמכו בDX11 אז למה לא לקנות כרטיס מסך חדש שהתקציב מאפשר לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים