פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים השגתי חלקים של מחשב ישן ואני בחיפושים של מארז בשביל לעשות לו מודינג ואז להכניס את החלקים שקיבלתי.אני רוצה לבדוק שהכל תקין אז רציתי להדליק אותו והבעיה היא שלא קיבלתי איתו מארז והחוטים של הכפתור הדלקה +הכפתור לא אצלייש דרך להדליק את זה בכל מקרה?תודה מראשחגי.
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים מחבר ניסיתי שמתי את הגאמפר כל פעם על משהו אחר ולא הצלחתי אולי לא שמתי על הפינים הנכונים מישהו יודע על איזה פינים צריך לשים אותו?
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים כל לוח אם הוא שונה.ושים לב, אתה רק צריך לקצר את הפינים לשניות ספורות - לא להשאיר את הג'אמפר על הפינים כל הזמן, זה יגרום למחשב לא להדלק\לעשות אתחולים בלתי פוסקים.נ.ב אתה לא חייב להשתמש בג'אמפר - אתה יכול להשתמש בכל מתכת מוליכה (כמו מבר וכד') - פשוט לגעת בשני הפינים לשניה.
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים נ.ב אתה לא חייב להשתמש בג'אמפר - אתה יכול להשתמש בכל מתכת מוליכה (כמו מבר וכד') - פשוט לגעת בשני הפינים לשניה. נשרף לי בשיטה הזאת לוח
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים מחבר ניסתי ולא מגיב שמתי על הכפתור של ההדלקה של הריסט לא הולך...עוד רעיונות?
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים הכל מחובר כמו שצריך?ספק - 24 + 4כ.מסך + 6\8 אם ישזכרונות.מעבד + קירור (שהמאורר יהיה מחובר - ישנם לוחות אם שלא מאפשרים הדלקה ללא מאורר מעבד מחובר).וכד'...
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים לא להשתמש בג'אמפר!חבל על החומרה שלך.בדוק בספרון לוח האם איפה שני הפינים של כפתור ההדלקה (לא הריסט), וקצר ביניהם (גא בשניהם יחד עם משהו מוליך אחד, מברג למשל) בדיוק לשנייה. גע ועזוב. זה ידליק את המחשב.
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים מחבר לא להשתמש בג'אמפר!חבל על החומרה שלך.בדוק בספרון לוח האם איפה שני הפינים של כפתור ההדלקה (לא הריסט), וקצר ביניהם (גא בשניהם יחד עם משהו מוליך אחד, מברג למשל) בדיוק לשנייה. גע ועזוב. זה ידליק את המחשב.הצלחתי להדליק אותו בעזרת קצר כמו שאמרת רק רציתי לבדוק שהכונן והכל מגיב לפני שאני יביא מארז וינסה לעשות טיפה מודינג תודה רבה חגי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.