עבור לתוכן

שאלה בקשר להדלקת המחשב ללא מארז

Featured Replies

פורסם

השגתי חלקים של מחשב ישן ואני בחיפושים של מארז בשביל לעשות לו מודינג ואז להכניס את החלקים שקיבלתי.

אני רוצה לבדוק שהכל תקין אז רציתי להדליק אותו והבעיה היא שלא קיבלתי איתו מארז והחוטים של הכפתור הדלקה +הכפתור לא אצלי

יש דרך להדליק את זה בכל מקרה?

תודה מראש

חגי.

פורסם

תגלה את החיבורים של הלוח אם ובמקום כפתור תשים שם ג'אמפר

פורסם
  • מחבר

ניסיתי שמתי את הגאמפר כל פעם על משהו אחר ולא הצלחתי אולי לא שמתי על הפינים הנכונים

מישהו יודע על איזה פינים צריך לשים אותו?

פורסם

כל לוח אם הוא שונה.

ושים לב, אתה רק צריך לקצר את הפינים לשניות ספורות - לא להשאיר את הג'אמפר על הפינים כל הזמן, זה יגרום למחשב לא להדלק\לעשות אתחולים בלתי פוסקים.

נ.ב אתה לא חייב להשתמש בג'אמפר - אתה יכול להשתמש בכל מתכת מוליכה (כמו מבר וכד') - פשוט לגעת בשני הפינים לשניה.

פורסם

נ.ב אתה לא חייב להשתמש בג'אמפר - אתה יכול להשתמש בכל מתכת מוליכה (כמו מבר וכד') - פשוט לגעת בשני הפינים לשניה.

נשרף לי בשיטה הזאת לוח :nono:

פורסם
  • מחבר

ניסתי ולא מגיב שמתי על הכפתור של ההדלקה של הריסט לא הולך...

עוד רעיונות?

פורסם

הכל מחובר כמו שצריך?

ספק - 24 + 4

כ.מסך + 6\8 אם יש

זכרונות.

מעבד + קירור (שהמאורר יהיה מחובר - ישנם לוחות אם שלא מאפשרים הדלקה ללא מאורר מעבד מחובר).

וכד'...

פורסם

לא להשתמש בג'אמפר!

חבל על החומרה שלך.

בדוק בספרון לוח האם איפה שני הפינים של כפתור ההדלקה (לא הריסט), וקצר ביניהם (גא בשניהם יחד עם משהו מוליך אחד, מברג למשל) בדיוק לשנייה. גע ועזוב. זה ידליק את המחשב.

פורסם
  • מחבר

לא להשתמש בג'אמפר!

חבל על החומרה שלך.

בדוק בספרון לוח האם איפה שני הפינים של כפתור ההדלקה (לא הריסט), וקצר ביניהם (גא בשניהם יחד עם משהו מוליך אחד, מברג למשל) בדיוק לשנייה. גע ועזוב. זה ידליק את המחשב.

הצלחתי להדליק אותו בעזרת קצר כמו שאמרת

רק רציתי לבדוק שהכונן והכל מגיב לפני שאני יביא מארז וינסה לעשות טיפה מודינג

תודה רבה

חגי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים