עבור לתוכן

מכשיר של סלקום, האם כדאי להתקין דפדפן mini opera?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

יש לי את הLG Viewty KU990 ואני גולש עם הדפדפן של נוקיה/סלקום. האם כדאי להתקין את האופרה או דפדפן אחר? ואם כן, אז מה אני ארויח מזה?

תודה.

פורסם

אני גולש עם המיני אופרה כבר כמה שנים... הרבה יותר נוח מאשר המובנה וגם יותר חסכוני במובן של המשקל עמודים שהוא מוריד

יש גם את הmini opera mod שהוא גרסה ישנה יותר ומשודרגת של האופרה הרגיל שמוסיפה המון אופציות

פורסם
  • מחבר

ואיך מתקינים את זה?

פורסם

מורידים מהרשת ומתקינים כמו כל תוכנה רגילה בפלאפון

פורסם
  • מחבר

אני אף פעם לא התקנתי משהו בפלאפון. אני שואל: איפה אני שם את הקובץ שהורדתי, ואיך אני מתקין אותו/מפעיל אותו?

תודה.

פורסם

בדפדפן של הפלאפון כנס ל mini.opera.com

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, נחמד, אבל נכשל לי באמצע, משום מה.

עכשיו, רציתי לשאול. אתה הורדת בעברית?

וגם, התהליך גם כרוך בשליחת מידע, זה עולה כסף?

תודה לך.

פורסם

אז תנסה דרך התוכנה של הפלאפון מהמחשב, אמורה להיות שם אופציה להתקנת תוכנות

עברית? בחיים לא, יושב על אנגלית בלבד...

כסף? אתה משלם חבילת דור 3 בכל מקרה, אני משתמש בשלי באורנג' בשביל האופרה ומעולם לא שילמתי שקל יותר מזה על הגלישה שלי

פורסם

אין שום אפשרות להתקין אופרה מיני(או כל דפדפן אחר מלבד ברירת המחדל) על הKU900(AKA VIEWTY). מכשיר מזעזע, אני ממליץ להחליף.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת, מנין לך?

והאם על נוקיה N95 אפשר? והאם זה עולה כסף (מבחינת סלקום)?

תודה.

פורסם

א. היה לי מכשיר זה.

אתה לא יכול להתקין עליו כמעט כלום ושום דבר בלי לפרוץ אותו(לא מומלץ, זה מאפשר לך גם רק להחליף themes ותו לא) - כיוון שיש לו מערכת הפעלה סגורה ומסוגרת לחלוטין.

ב. כן, על N95 אפשר ואף מומלץ. אתה יכול להתקין אופרה על 99% מן הטלפונים בעלי מערכת הפעלה סימביאן(יש מצב שזה אפילו 100%, אני פשוט מסייג את דבריי שלא יתפסו אותי בקטנה).

לי יש E71 שלו אותה מערכת הפעלה כמו לN95 והאופרה מיני הוא דפדפן מעולה ואני משתמש רק בו ולא במובנה. יש לו אופציה מופלאה של לא לטעון תמונות כלל וכלל וכך אני בקושי "מבזבז" 40 מגה בחודש(בחבילה של 100) וגולש ה-מ-ו-ן.

ג. הנה משהו קטן שכתבתי על הViewty בפורום זה ממש:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=393758.msg3388905;topicseen#msg3388905

פורסם

Judas Iscariot

ממליץ לך לנסות גם את הmod ולא רק המקורי, הוא אולי מבוסס על גרסה ישנה יותר של האופרה אבל יש לו יותר אפשרויות שונות לגבי המכשיר

פורסם

שים לב שבסלקום חבילת הגלישה לא כוללת גלישה גם מחוץ לפורטל, אז אתה תשלם על זה הרבה כסף...

פורסם

שים לב שבסלקום חבילת הגלישה לא כוללת גלישה גם מחוץ לפורטל, אז אתה תשלם על זה הרבה כסף...

לא יודע איך זה הולך בסלקום, אבל גם באורנג הנושא די דומה וזה לא מפריע לי לגלוש בשנים האחרונות

אצלי האופרה שואל על איזה חיבור להתחבר ואני מפנה אותו ל3G PORTAL שזה הגלישה דרך החבילה הרגילה, עד היום לא באו אלי בטענות מאורנג לגבי גלישות מחוץ לחבילה שלי

פורסם

כך גם אצלי, אני בוחר בגלישה דרך iCellcom וזה נחשב לגלישה "רגילה" ולא DATA לכל דבר.

אבל ששש, שלא יעלו על זה איכשהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים