עבור לתוכן

בעיה לחבר שלי בכרטיס מסך. הכרטיס הוא 9700NP של הרקולס.

Featured Replies

פורסם

אם המחשב עולה במצב בטוח אבל לא עולה במצב רגיל מדובר בתוכנה או דרייבר בעייתיים שתוקעים את המערכת בזמן הטעינה שלהם, אני לא מבין מאיפה הסקת שהבעיה נעוצה בכרטיס המסך.

תסתכל טוב טוב אילו תוכנות ו Services עולים אצלך ב Startup, זה הכל.

פורסם

העניין הוא שהמחשב כבר עלה עם הדרייברים האלה הרבה פעמים. וגם ניסיתי 3 גרסאות של דרייברים ואותה הבעייה מתרחשת עם כולם. ומה שהכי מוזר זה שהכל עלה כמו שצריך ופתאום זה לא עולה בלי שום סיבה. איך זה הגיוני שהכל פועל בצוקה תקינה ופתאום יום אחד חביב הוא מחליט לא לעלות? מה שכן ביום החביב הזה המחשב הואץ כפי שציינתי. אך חשוב מאוד לציין שהכרטיס מסך לא הואץ כלל באותו היום אלא רק ביום שלפני. הלוח והמעבד לעומת זאת הואצו והמתח של המעבד אפילו עלה ב0.1V.

פורסם

אוקיי לי הייתה לפני שבוע בעיה ממש ממש דומה! המחשב נתקע בדיוק במסך של ה-welcome ועלה בצורה תקינה רק במצב בטוח. בהתחלה חשבתי שהווינדוס עצמו נדפק אבל לפני שכבר באתי לפרמט אמרתי אולי צריך לבדוק אם כל הכרטיסים יושבים טוב בתוך החריצים שלהם. ופתאום מה ראיתי? שהכרטיס קול שלי רופף ואחרי שחיזקתי אותו ממש חזק אפילו הברגתי לו בורג וייצבתי אותו ממש טוב בלוח אם, רק אחרי זה, הווינדוס חזר לפעול כמו שצריך. עכשיו, יכול להיות שזה לא הכרטיס קול אז תדאג לחזק את כל הכרטיסים אצלך כרטיס מסך קול רשת מודם לא יודע מה אבל תחזק הכל ורק אחרי זה תוכל לדעת אם זאת בעיית חומרה או תוכנה.

פורסם

אוקיי לי הייתה לפני שבוע בעיה ממש ממש דומה! המחשב נתקע בדיוק במסך של ה-welcome ועלה בצורה תקינה רק במצב בטוח. בהתחלה חשבתי שהווינדוס עצמו נדפק אבל לפני שכבר באתי לפרמט אמרתי אולי צריך לבדוק אם כל הכרטיסים יושבים טוב בתוך החריצים שלהם. ופתאום מה ראיתי? שהכרטיס קול שלי רופף ואחרי שחיזקתי אותו ממש חזק אפילו הברגתי לו בורג וייצבתי אותו ממש טוב בלוח אם, רק אחרי זה, הווינדוס חזר לפעול כמו שצריך. עכשיו, יכול להיות שזה לא הכרטיס קול אז תדאג לחזק את כל הכרטיסים אצלך כרטיס מסך קול רשת מודם לא יודע מה אבל תחזק הכל ורק אחרי זה תוכל לדעת אם זאת בעיית חומרה או תוכנה.

:-X

גם לי הייתה אותה בעיה בול.... נראה לי שזה וירוס או בעיה בדרייברים...

כי פירמתטי והכל היה טוב...

פורסם

בגלל זה עדיף שיבדוק קודם אם הכרטיסים יושבים טוב כדי לשלול את האפשרות שזאת בעיית חומרה. רק אחרי זה שידאג לדרייברים.

פורסם

אוקיי אני חושב שלי הייתה בעיה דומה לשלך

שנכנסתי לווינדוס אז מתי שאמור להופיע במסך "ברוכים הבאים"

המסך היה מתכבה, ולא ידעתי למה.

אז הפעלתי בממצב בטוח, ועשיתי SYSTEM RESTORE

החזרתי לתאריך שהמחשב עבד.

והופ המחשב עלה.... :clapper:

מציע לנסות ;)

פורסם

אני לא הכי יכול לעשות את זה כי פירמטתי את כונן סי אז אין לי נקודת שיחזור.

מה שכן עכשיו התקנתי את התוכנה של הצ'יפסט של אינטל שמתאימה לצ'יפ 875 והרצתי את 3די2003 וקיבלתי תוצאה טובה דווקא של 4400 וקצת שזה היה לי גם לפני זה. אבל כשאני מפעיל את 2001 אז הוא נתקע באמצע ההפעלה שלו. מה זה יכול להיות? אולי כי הווינדוס בעיברית או משהו? אני ינסה עכשיו להרכיב את כל המחשב מחדש אולי זה יעזור למרות שלא הכי נראה לי.

פורסם

אחים שלי, קרה הדבר הכי מוזר בעולם. חיברתי את הכרטיס מסך מחדש וזה לא עזר. אבל כשהרכבתי את כל המחשב מחדש יאננו זיכרונות כבלים מארז מעבד והכל זה עובד פתום נורמאלי (בינתיים) אני עוד יריץ כמה בדיקות ונראה מה יהיה. מקווה שיהיה בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים