עבור לתוכן

דחייה נוספת בהשקת האיפון בישראל - לא לפני נובמבר.

Featured Replies

פורסם

עיכוב נוסף בהגעת האייפון לישראל: רונית קן תבחן חוקיות הסכמי האייפון

אפל יוזמת פנייה לממונה על הגבלים עסקיים, כדי לקבל אישור שההסכמים שחתמה עם חברות הסלולר אינם הסדר כובל. המשמעות: האייפון ינחת בישראל לא לפני נובמבר

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3360173,00.html

להגיד לכם את האמת? מה שהיה מקודם בגדר בדיחה לדעתי זה כבר די סביר שיקרה, שהדגם שיושק בישאל זה לא יהיה 3GS אלה כבר הדגם הבא ::)

פורסם

חח נראה לי הגודל הציפיה, כגודל האכזבה.

מקסימום לא נראה פה את האייפון.

כזה סוף העולם?

לדעתי הוא יושק בינואר 2010

פורסם

זה נהפך לבדיחה..

אפל עושה מישראל צחוק :lol:

פורסם

מי שרוצה iPhone שיקנה מחו"ל. בארץ יכבלו אותו חזק חזק לחברת הסלולר

פורסם

תאמת שאפל דיי עבדה בעיניים על שלושת הספקיות ...ניהלה עם כל אחת מהן משא ומתן ונתנה להם תחושה שהם יהנו מבלעדיות על האייפון...ואז פתאם בום שחשפו את הקלפים כולם גילו שלכולם יש אותם קלפים ...לכן ההבדל היחידי שיגרום למישהו לעדיף לקנות בחברה זו או אחרת עשויה להיות החבילה (מחיר זמן אוויר/נפח גלישה וכו') דבר שיאלץ אותן להוזיל משמעותית אותה ממחיר מנופח שהם בטח תכננו להדביק לה ,מה שיהפוך את כל העניין ללא ריווחי בעליל וממש לא יפתיע אותי אם בסופו של יום האייפון לא ישווק בארץ והם יחזרו בהם מהעניין במידה והם יכולים (דיני חוזים וכו' )

למכור 100 אלף אייפונים בשנה שאתה בלעדי ... זה קשה אבל אפשרי

למכור 100 אלף אייפונים כאשר יש לך עוד 2 חברות על הראש שצריכות למכור גם כן 100 אלף ...נראה לי לא ראלי .. :screwy:

אלא כמובן ימכרו אותו במכירי בזוקה או עם שישיות של קולה בסופר :silly:

מה שכן לשם שינוי יהיו אלה אורנג/סלקום/פלאפון שירגישו מה זה להיות כבול לחוזה ארוך טווח ומעצבן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים