עבור לתוכן

נדרשת דעתכם בקשר למקצוע בחירה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מיני זה לא רלוונטי, זו האפשרות היחידה שלי, וכפי שאמרתי כבר מקודם, כיוון שאי אפשר להגביר רובוטיקה לבד

אז זה חייב לבוא עם כימיה !

פורסם

תגדיר לי הרבה בעתיד, אם זה משהו שאני אוכל לעשות גם בשלב מאוחר יותר בחיים (בהנחה שאני בכלל אזדקק לו) אז אין טעם

שאני סתם אלמד הרבה עכשיו שאני יכול ללמוד 37 שעות בשבוע ולהנות קצת...

אני די חושב להוריד את זה, ד"א גם ככה על רובוטיקה אני לא חושב שיש בונוס רגיל אלא משהו נחות יותר, ושתבינו המקצוע עצמו הוא

שחיטה, כי לא מדובר רק על ללמוד את השעות האלה בבי"ס וזהו, אלא הרבה מעבר לשעות בי"ס אל שעות הערב בתכנות הרובוט

ובבנייה שלו, זה עניין די מורכב, ולפני תחרויות אני בכלל לא מדבר, שנה שעברה הצוותים נשארו לישון בבי"ס (לא האמנתי שיש חדרים

עם מיטות בבי"ס אבל איך אומרים ? כל יום מגלים משהו חדש...וזה לא משהו שרוצים לגלות :-X)

אם היית יכול רק רובוטיקה היית מרחיב רק רובוטיקה ולא רק כימיה?

מה עם שילוב אחר כמו כימיה-פיזיקה? או כימיה-מחשבים? או כימיה-ביולוגיה? או כימיה-מדעי המחשב? טוב הבנת את הנקודה ;D

בעיקרון אפשר גם אחד ריאלי ואחד הומני שזה גם טוב... לפתח את הצד האנושי יותר שבך :P [/פלצנות ;D למרות שהתכוונתי לזה]

פורסם

קח פיזיקה (חייבים אם אתה מתכוון ללמוד אח"כ הנדסה)

אני לקחתי בתיכון ביולוגיה כימיה (חוץ ממתמטיקה אנגלית) ונאלצתי (לא שהיה כ"כ קשה) לעשות גם פיזיקה אחרי הצבא

חוץ מפיזיקה תקח מה שבא לך, הכל אותו חרא

פורסם

לדעתי אם אתה סגור על רובוטיקה אז לך על פיזיקה,או מחשבים...מחשבים זה חשוב רק אם אתה מעוניין בתחום אבל פיזיקה חשובה גם לאוניברסיטה,נגיד שגם אם למדת בטכ"ם התעודה הטכנולוגית שלך לא שווה בלי פיזיקה.

פורסם

אמא שלי למשל היום שמעה שהבת של חברה שלה רצתה ללמוד ביו-טכנולוגיה בטכניון, אבל בגלל שהיא לא לקחה פיזיקה בתיכון אז היא צריכה לעבור מכינה (במה זה כרוך בדיוק ד"א? מי שיודע).

פורסם

פיזיקה היא מקצוע חובה בקבלה לטכניון - אם לא עשיתם בגרות בפיזיקה, או קיבלתם בה ציון נמוך מ 75 אתם חייבים לגשת לבחינת כניסה בפיזיקה.

לגבי מכינה, לומדים שם במשך משהו כמו 8 חודשים מתמטיקה, אנגלית ופיזיקה ברמה של 5 יח"ל, ואחרי זה עם זה אפשר להתקבל לטכניון (בתנאי שהציונים מספיקים).

פורסם
  • מחבר

קח פיזיקה (חייבים אם אתה מתכוון ללמוד אח"כ הנדסה)

אני לקחתי בתיכון ביולוגיה כימיה (חוץ ממתמטיקה אנגלית) ונאלצתי (לא שהיה כ"כ קשה) לעשות גם פיזיקה אחרי הצבא

חוץ מפיזיקה תקח מה שבא לך, הכל אותו חרא

יופי אני רואה שאתה בעל ידע בעניין, אז זה מספיק לעשות רק כימיה ? או שאני אצטרך 2 מקצועות ריאלים מוגברים ?

פיזיקה אין לי אפשרות עכשיו ! אמרתי כבר... רק כימיה או כימיה ורובוטיקה !

עריכה -

העניין בוער עד למחר ב-8:15 בבוקר ! ולא יאוחר מכך,

אפשר ללכת בלב שקט רק על כימיה ?

פורסם

פיזיקה היא מקצוע חובה בקבלה לטכניון - אם לא עשיתם בגרות בפיזיקה, או קיבלתם בה ציון נמוך מ 75 אתם חייבים לגשת לבחינת כניסה בפיזיקה.

לגבי מכינה, לומדים שם במשך משהו כמו 8 חודשים מתמטיקה, אנגלית ופיזיקה ברמה של 5 יח"ל, ואחרי זה עם זה אפשר להתקבל לטכניון (בתנאי שהציונים מספיקים).

איכס :o ::):P

פורסם

אני אומר שתקח מדעי המחשב+פיסיקה. במיקרה אני עושה גם את זה וגם את זה. אני חושב שמבחינת ייעילות, זה השילוב המוצלח ביותר.

פורסם

הבהרות (בתור "זקן" שסיים לימודים באונ' - מתמטיקה ומדעי המחשב, וגם עבד כשנה כמורה למתמטיקה ומחשבים במס' תיכונים)

בונוסים - הבונוסים לא קבועים והם תלויים באונברסיטה שאתה הולך ללמוד בה. בדרך כלל הבונוסים הם רק למקצועות הקשורים למקצוע שאתה הולך ללמוד - ואני לא כלכך בטוח לגבי רובוטיקה - בכל מקרה רק האונ' שאתה הולך ללמוד בה מחליטה אם היא נותנת או לא.

כמו שאמרו - פיזיקה הוא המקצוע הכי חשוב ללימודי הנדסה - ולא בשביל הלימודים עצמם בשביל הבונוס שהמקצוע הזה נותן בקלה ללימודים.

כמו כן מטמתירה 5 יחידות (סציון גבוה כמובן) נותן בונוס בקבלה למקצועות טכניים (הנדסיים) וכמובן למקצועות המתמטיקה (בחלק מהאונברסיטאות יש חובה כזו או אחרת לציון מינימום ב 5 יחידות)

עכשיו להמלצות - אם פיזיקה ירד מהפרק קח משהוא שיהיה לך קל ושתקבל בו ציון גבוה ולא פחות חשוב - אם לא יותר שיהיה לך מעניין - אם זה כימיה אז יללאה - אם לא בה לך ללמוד רובוטיקה לא תפסיד כלום - אבל חשוב שתזכור שזה בין ההזדמנויות האחרונות שלך בחיים (אלה אם אתה עשיר) ללמוד דברים מגניבים בכיף - בלי לחץ של כסף עבודה ושאר חרה של זקנים. ככה שאם אתה אוהב רובוטיקה לך על זה - 44 שעות זה לא הרבה ואם חלקם זה מקצועות מעניינים זה רק יכול להוסיף.

מקווה שעזרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים