פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אני לא יודע מה לעשות אולי מישהו יכול לעזור לי היו לי 2 חשבונות ADMINISTRATOR אחד המקורי והשני בשם SHAHAR שגם הואאדמיניסטרטורומחקתי את ה-SHAHAR עכשיו אני לא יכול להכנס כאדמיניסטרטורנגיד אני מנסה להכנס ל"מנהל ההתקנים" או לMSCONFIG הוא לא נותן לימישהו יכול לעזור? ???
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים תעלה את המחשב ב SAFE MODE תכנס בתור אדמיניסטרור ותצור חשבון אדמיניסטרור חדש
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים בויסטה חשבון אדמיניסטראטור מבוטל כברירת מחדל אז יש צורך להשתמש ב Live cd כמו BART כדי ליצור חדש.אם זה XP אז מספיק ללחוץ פעמיים ctrl+alt+del כדי להיכנס כadministrtor במסך הלוגין ולא חייבים בשביל זה safemode.מועבר לפורום Windows.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר בויסטה חשבון אדמיניסטראטור מבוטל כברירת מחדל אז יש צורך להשתמש ב Live cd כמו BART כדי ליצור חדש.אם זה XP אז מספיק ללחוץ פעמיים ctrl+alt+del כדי להיכנס כadministrtor במסך הלוגין ולא חייבים בשביל זה safemode.מועבר לפורום Windows.לא ציינתי שיש לי ויסטה סליחהאתה טועה שזה מבוטל לפני שנגעתי בשם משתמש הייתי יכול להכנס חופשי למנהל ההתקנים וכאלהאם אני הוריד את הליב סידי זה יעזור?
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אני לא טועה, המשתמש שאתה יוצר בעת התקנת מערכת ההפעלה אוטומאטית נכנס לקבוצה של אדימינסטראטורים לוקאליים על המחשב אבל המשתמש administrator עצמו יהיה ב disable בעת התקנת מערכת ההפעלה.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר אחי הורדתי את LIVE CD VLITE והוא רושם: "you must be logged in as an administrator when installing this program."הלכה המערכת? ???
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אני לא אח שלך.אתה צריך sala password renew שניתן לשלב לתוך BART PE ולא הדבר המוזר שהורדת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.