עבור לתוכן

שאלה בנוגע לO.C כרטיס מסך gtx 260

Featured Replies

פורסם

מה הקטע בלהמהיר כ.מסך כשהשיפור כל כך מינורי... לאחר ששיניתי את הgpu clock מ575 ל650 בgtx 260 השיפור בתוצאה של ה3dmark06 הוא של 600נקודות זה ביחס לשיפור של 3000 נקודות כשהמהרתי את המעבד e7400 מ2.8 ל3.7 . אלא אם השיפור במשחק עצמו הוא יותר משמעותי בהשוואה לשיפור בתוצאה ב3dmark :< אני ינסה מאחור יותר להעלות גם את הmemory clock אבל לא נראה לי שאני יקבל תוצאה דרמטית יותר :ם

פורסם

נקודות ב3DMARK לא מעידות על הרבה..תבדוק את הFPS במשחקים ותראה מה השינוי (גם שם לא יהיה בהפכה אבל עדיין)..

פורסם

עזוב את 3DMARK זה לא משקף את הביצועים במשחקים(אבל תשאיר אותה כדי לבחון את היציבות של ההמהרה).

זה יכול להתבטות בשיפור של רק כמה פריימים בודדים אבל אל תשכח שההבדל הזה יכול להוות שינוי בחווית המשחק בין משחק עם לאג למשחק זורם.

המעבד מקבל ציון נפרד מאשר הכרטיס מסך והם משוקללים ביחד אבל ייתכן שהמעבד הגביל את הכרטיס ככה שהמהרה שלו למעשה תרמה לניצול מלא של הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

לא יודע אני מתחיל לאבד אמון טוטאלי מהתוכנות הסינטטיות האלו הרצתי orthas במשך שני לילות הכל סבבה הרצתי 5-6 לופים של 3dmark06 הכל סבבה נכנס לprototype חוטף קריסות נכנס לgta4 חוטף קריסות בסוף הייתי צריך להעלות את הVcore מ1.34375 עד ל1.375 בשביל שהקריסות במשחקים הללו יפסקו למרות שבמתח הזה הכל היה סופר יציב בתוכנות הסינטטיות. תאכלס זה לא וידא לי יציבות וגם הטמפ' שהתוכנה(Orthas) מראה לא רלונטיות אין שום משחק כיום שאני מכיר שיכול לגרום למעבד להתחמם לטמפ של 60-65+ לא gta4 לא קריסיס ולא כל דבר אחר .

פורסם
  • מחבר

מוזר העלאתי את הmemory clock והתוצאה ב3dmark ירדה o0

פורסם

מוזר העלאתי את הmemory clock והתוצאה ב3dmark ירדה o0

מה לא היה מובן ב

נקודות ב3DMARK לא מעידות על הרבה..תבדוק את הFPS במשחקים ותראה מה השינוי (גם שם לא יהיה בהפכה אבל עדיין)..

פורסם
  • מחבר

מה לא היה מובן ב

העלתי את הזיכרון ב100 Mhz ןקיבלתי 60 FSP בקטע שהייתי מקבל 105 FPS לפני השינוי. כשהעלתי במידה קטנה יותר של 25Mhz גם הייתה ירידה של FPS ב3dmark מה שמשאיר אותי קצת מבולבל

פורסם

ונראה לך שיש הבדל בין 60FPS ל100 :s07:

פורסם
  • מחבר

ונראה לך שיש הבדל בין 60FPS ל100 :s07:

ההבדל בין 100 ל60 הוא לא רלוונטי למה שאני מנסה להציג בטענה שלי. הטענה שלי היא לאחר שהעלתי את הmemory clock חלה ירדה בביצועים שמגולמת בנפילה דרסטית של FPS אלא אם כן תאיר את עיניי בפרמטר אחר של ביצועים.אני יחזור על עצמי שוב פעם כדי להדגיש את דברי חלה גריעה במקום שיפור בעקבות הגדלת הmemory clock

פורסם

אז תוריד את התדר חזרה..כנראה שהOC לא יציב..או שזה פשוט באמת גורע מהביצועים..

פורסם

אולי אחד הפרמטרים השתנה לFIXED FPS מה שכמו שזה נראה אתה מסוגל לעמוד בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים