פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים בדיוק לפני כמה ימים, הE250 שלי התקלקל =/ היה אחלה של נגן , רק יש משהו מוזר ... כשאני מנסה להדליק אותו - הוא לא נדלק ולא קורה כלום. ( כנראה שמשהו במגעים נדפק) כשאני מחבר אותו למחשב - זה עובד והוא נדלק אבל ישר נכנס למצב של טעינה... =/ מה כדאי לי לעשות? ללכת ולנסות לתקן אותו? [ משהו מכיר אולי מקום בבאר שבע שמתעסק עם נגנים כאלה? ] או לקנות כבר SANSA CLIP..?
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אי אפשר לדעת בוודאות אבל ממה שאתה מתאר, לי נראה שזאת הבטריה. תברר כמה יעלה תיקון ותשווה למחיר של הנגן החדש שאתה רוצה, שיקול שלך..
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר אי אפשר לדעת בוודאות אבל ממה שאתה מתאר, לי נראה שזאת הבטריה. תברר כמה יעלה תיקון ותשווה למחיר של הנגן החדש שאתה רוצה, שיקול שלך.. אני בטוח שזאת לא הבטריה כי משום שכאשר אני מחבר אותו למחשב - התכנה במחשב אומרת לי שהוא טוען 100% וגם בד"כ כהסוללה היייתה ריקה והייתי מנסה להפעיל את המכשיר- זה היה מציג הודעה שהסוללה ריקה ושהנגן מכבה את עצמו עכשיו אני בכלל לא מקבל שום דבר- כנראה המגעים בין הכפתור הדלקה ולפאנל עצמו נדפקו
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים לחץ על מקש ההדלקה/תפריט ל 20 שניות ,זה יעשה ריסט לנגן ,ותכול פעםיל אותו כרגיל
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים מחבר לא אקטואלי כבר =]בדיוק סידרתי את החדר- ובדיוק הנגן נפל לידי, אז החלטתי לפתוח את הנגן עם הבמרג...לחצתי שם על משהו , ניערתי קצת..סגרתי הכלהפעלתי - והופ הכל עובד =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.