פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים שוב פעם, בהצלחה לכולם..אני רוצה לראות את השכל הישראלי שלנו בפעולה..אם הייתי ממש מבין, אני הייתי בא לעשות OC..אבל מה שהצלחתי לעשות עד עכשיו זה 3.33GHZ עם סטוק בQ6600...D:
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים כנראה הגעתם לתדר המעבד המקסימלי לקירור אוויר לוחות אחרים לא יתנו שיפור של יותר מ100MHZ לטעמי
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים הקירור הוא לא המגבלה יש שמה מזגן כזה חזק והמחשב מולו אפילו עם קירור סטוק הוא מקפיא למעבד את הצורה אני לא עברתי 40 מעלות עם מתח 1.7
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים הקירור הוא לא המגבלה יש שמה מזגן כזה חזק והמחשב מולו אפילו עם קירור סטוק הוא מקפיא למעבד את הצורה אני לא עברתי 40 מעלות עם מתח 1.7אז זה רק הלוח
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים לא בדיוק.... הרבה יותר סביר שזה המעבד או האוברקלוקר... ניסתם מכפלות שונות?
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים ניסיתי הכלשברתי את הלוחואפילו כבר כפיר אמר ליאבירם דיי אתה כבר הורס את הלוחאני אומר שברתי אותו עם מתחים והוא נשאר קפוא הודות לשני כוח סוס שהיו מולובנוסף אחרי שהחזרתי את הQ9550 הלוח סירב לעלות והייה צריך לנתק אותו שוב לגמרי לכמה דקות כדי שיפרוק מתחשהגעתי ל4.8 המערכת הפעלה XP לא עלתהב4.5 הXP עלתה אבל התחילה לגמגםשלא נדבר שהמילים בביוס היתבלבלו ולא הבנתי מזה ההגדרות האלה ...וכמובן סטיק אחד של OCZ 1150 2 שני (מהרבעייה שלי) שלא הגביל ביכלל עם המכפלות האלה ...ועדיין .....זה לא קל בכלל ..
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים מחבר שלום חברים , יש לי עדכון קצת מצחיק וקצת עצוב...השבתנו 2 לוחות אם ... אחד מהם הוא MAXIMUS FORMULA והשני הוא ABIT FATAL1TY F-I90HDכאשר עם ה-ABIT הגענו לתוצאה די מרשימה של 5.5GHz במכפלה של 11*500 אשר השביתה את הלוח כליל לאחר דקה של עבודה ;Dאבל זה רק מוכיח שיש עוד לאן להגיע...כאמור ב-9/9/09 אנחנו מפסיקים את התחרות , מיותר לציין שאין עדיין שבירת שיא של אנשים אשר מנסים את מזלם פה במעבדתנושיהיה בהצלחה
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים אתם הגעתם ל5.5 חברה ,עם יש לך תמונה של cpuz זה שיא העולם, בהרבה מעל הנוכחי . דווקא הלוח הזה ספציפית נחשב זוועה לאוברקלוק (ציפסט של ati , לא משהו ).
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים מחבר לצערי הרב הלוח לא שרד מספיק זמן בשביל לתעד זאת... מה שכן הצלחנו לפני זה להגיע 5.11 איתו ולהתקין WINDOWS בצורה חלקה... אך ניסינו לעשות להרים אותו ל5.5 אחרי ההתקנה ולפני שהספקנו לתעד זאת ... הלוח מת
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים אתם (או משהו פה) פשוט חייבים לנסות שוב עם DFI Lanparty DK P45-T2RS-plus... לדעתי אם יש לוח שיכול לאנוס למעבד הזה את הצורה עד שיאבד צורה זה הלוח הזה.
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים שרפתם שתיי לוחות אם ? אתם לא חושבים שזה יותר מידי סיכון בישביל שבירת שיא ? לא חבל? חוץ מזה מזל טוב שברתם את סיא העולם רק חבל שהלך הלוח אם והוא החזיק רק דקה.....וגם אין תיאוד..... אז במילים אחרות כאילו אף פעם לא קרה אבל האמת אחרי שפירסמתם את זה אני בקושי מאמין שמישהוא ירצה ...... אז אולי תסימו את הפרס $$$$$$$$$
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים !sos!, אל תכעס, אבל בכל זאת, שים לב לעברית שלך, קצת מוציא את העיניים מהמקום. קבל בהבנה. דבר שני !sos!, למקרה שלא הבנת, מדובר באירוע/תחרות שמארגנת חנות מחשבים. הם אמרו כבר שהם מוכנים לספק את כל החומרה הנדרשת, שיש בהישג יד שלהם.
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים !sos!, אל תכעס, אבל בכל זאת, שים לב לעברית שלך, קצת מוציא את העיניים מהמקום. קבל בהבנה. דבר שני !sos!, למקרה שלא הבנת, מדובר באירוע/תחרות שמארגנת חנות מחשבים. הם אמרו כבר שהם מוכנים לספק את כל החומרה הנדרשת, שיש בהישג יד שלהם. מקבל בהבנה אבל אין מה לעשות כשאני לא רושם במחשב אין לי שגיאות כתיב רק במחשב........ אז כניראה תיצתרחו להיתרגל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.