עבור לתוכן

עזרה במציאת אוזניות 5.1 ערוצים

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך עזרה לגבי מציאת אוזניות שתומחות באפקט סראונד של 5.1 ערוצים, בדקתי בכמה חנויות ולא מצאתי באף אחת מהן שמוכרים אוזניות כאלו, מצאתי רק את האוזניות המקצועיות של לוג'יטק G35 אבל הן 7.1 ערוצים וכתוצאה מכך עולות 750 שקל שזה המון בשבילי, אני מחפש לכל היותר בסביבות ה400 אבל שימצה את המקסימום בסרטים ומשחקים בעיקר משחקים.

ראיתי גם לגבי אוזניות נוספות Psyko 5.1 שהן מאוד מקצועיות אבל לא מצאתי אותן בשום מקום בארץ ואני גם לא יודע מה המחיר שלהן.

בקיצור יהייה מעולה אם תוכלו למצוא לי אוזניות כאלו ותוכלו לתת לי שמות או לינקים ובכלל יהייה מעולה אם יש לכם/ן נסיון איתם.

תודה

פורסם

אני לא ממש מבין את ההתלהבות מסראונד באוזניות, אני בספק אם גם בפי 3 מהתקציב שלך תוכל לקבל משהו שמתקרב לסראונד,

אבל אם אתה ממש מתעקש יש את הזלמן 5.1 ב-KSP ב-250 שקל:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=8336

פורסם
  • מחבר

קודם תודה על התגובה!

והאמת שבדקתי לעומק את הנושא כבר אתמול ולפי מה שהבנתי עדיף להשקיף בכרטיס קול עם dolby headphones ואוזניות איכותיות אבל כשבדקתי כמה זה יוצא הגעתי בלי בעייה ל1500 ככה שאין סיכוי שאני יוציא סכום כזה, אפילו שאני מאמאין שבסופו של דבר זה יותר טוב מאוזניות סראונד כי זה יותר מדיי בשבילי ואני לא מחפש משהו אליטה.

אז בדקתי בדפים ישנים בפורום ומצאתי שאוזניות סראונד טובות עולת מעל 400 ככה שאני יעבוד עוד קצת כי חשוב לי שיהייה לי סראונד במשחקים, וחשבתי על הברקודה שהבנתי שיש להן סראונד אמיתי ולא וירטואלי אבל אין לי מושג היכן יש אותן בארץ???

מבחינת לקנות כבר רמקולים שייתנו לי את האפקט זה לא אפקטיבי בשבילי כי החדר אינו בנוי בצורה טובה לרמקולים 5.1 והוא קטן.

אשמח להצעות נוספות

פורסם

את הברקודה אפשר למצוא בכמה חנויות בארץ.

ולגבי סראונד אמיתי VS וירטואלי, לא בטוח שאתה עושה את השיקול הנכון. לא יודע אם בחלל כ"כ קטן (כמו אוזניה) לא עדיף רמקול אחד וכרטיס קול שנותן עיבוד של סראונד (כמו ה SteelSeries 5Hv2 USB / Siberia USB או כמו ה Razer Megalodon).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים