עבור לתוכן

| עדכון 09.09.09 |DockBox - iPhone Dock

Featured Replies

פורסם

כבר הרבה זמן שחשבתי לעשות לאייפון שלי דוק (תחנת עגינה) יפה ונורמאלית, אך תמיד אני שילבתי את זה עם המון דברים נוספים (כמו מסך LCD, מפצל USB, יצאת אוזניות\כניסת מיקרפון, קורא כרטיסי זיכרון וכד'), אך כל פעם ניתקלתי בבעיה אחרת בתיכנון של זה (פרספקס - יקר מידי\אין יכולת להדביק אותו בצורה מושלמת וכד'), אז החלטתי לפצל את הפרוייקטים ואת הדוק לאייפון לעשות כפרוייקט נפרד.

אז נתחיל בתמונות?

סרטוט ב-SU:

96822534.png

לקחתי דלת מארז ישנה, סימנתי את גודל החתיכה אותה אחתוך והתחלתי לחתוך את הלמעלה של הדוק (איפה שה"מתאם" יודבק):

img0223g.jpg w600.png

חתכנתי וסימנתי את גודל וצורת החיתוך של המתאם:

img0224sns.jpg w600.png

נחתך ושוייף:

img0225g.jpg w600.png

img0226snx.jpg w600.png

מתאים בול:

img0227nnx.jpg w600.png

img0228l.jpg w600.png

דפנה אחורית ודפנה קידמית (אתם תראו בעידכון הבא, למה עשיתי את החורים הנ"ל):

img0229b.jpg w600.png

img0230x.jpg w600.png

המתאם הודבק לכבל הסינכרון:

img0232s.jpg w600.png

img0233m.jpg w600.png

פורסם

בהצלחה אחי, נראה מעניין כמו כל הפרויקטים שלך ;D

פורסם
  • מחבר

תודה יוסי,

למעשה הפרוייקט הזה, הוא פרוייקט קטן וסיימתי אותו כבר אתמול.

ברגע שאבא שלי יחזור (הוא אמור לחזור היום לפי מה שהבנתי) אני ייעלה תמונות.

כרגע אני מתכנן פרוייקט מסובך וגדול יותר - אך ראשית אני בודק האם הוא בכלל אפשרי.

פורסם

יפה מאוד!

אבל איפה זה יעמוד?

זה יהיה יציב בלי תחתית?

פורסם

רעיון נחמד ביותר. אהבתי.

תמיד טוב ליצור מעמד קבוע שמתאים לצרכים שלך ורק שלך, ככה אתה רק נהנה מהותצר הרבה יותר מאשר מוצר מוכן.

דרך אגב לא חייב תחתית, אפשר גם רפידות גומי עגולות שימוקמו בכל ארבעת פינות ה-DECK

ניב

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד!

אבל איפה זה יעמוד?

זה יהיה יציב בלי תחתית?

תודה.

זה עומד ליד המסך.

וזה יציב מאוד, מפני שהוא עומד בעזרת הלוחות המוכנים (לא אלו שחתכתי).

אגב, זה לא רק ללא תחתית, זה גם ללא הדפנה השמאלית (מפני שזה יושב צמוד לשולחן).

לצערי, אני צילמתי את כל התמונות כבר, אך אבא שלי שוב פעם טס ולקח את המצלמה איתו (הוא אמור לחזור בימים הקרובים)

רעיון נחמד ביותר. אהבתי.

תמיד טוב ליצור מעמד קבוע שמתאים לצרכים שלך ורק שלך, ככה אתה רק נהנה מהותצר הרבה יותר מאשר מוצר מוכן.

דרך אגב לא חייב תחתית, אפשר גם רפידות גומי עגולות שימוקמו בכל ארבעת פינות ה-DECK

ניב

תודה.

וזה באמת מותאם במיוחד לצרכים שלי, אתם תראו זאת בהמשך).

פורסם

נוו דני אתה מתכוון לעדכן אותנו?? יש לי אייפוד מיני ואני גם רוצה לבנות לו מעמד הטענה כזה..

פורסם
  • מחבר

מצטער - אבא שלי חזר לפני יומיים, ואני הייתי עסוק בפרוייקט אחר.

בכל מקרה, אני מעלה עכשיו כ-20 תמונות ל-3 פרויקטים שונים ויפרסם אותם ב-5 פורמים שונים, ככה שייקח קצת זמן (20 דק'-40 דק').[br]פורסם בתאריך: 9.09.2009 בשעה 14:16:06

עדכון:

הכל הודבק בעזרת דבק חם:

dsc02689f.jpg

מוכן (בתמונות הבאות תראו למה שימשו החורים):

dsc02642u.jpg

מלמעלה:

dsc02643o.jpg

שולחן העבודה שלי עם הדוק, החוטים של המקלדת והעכבר עוברים דרך הדוק המסתיר את החור להעברת הכבלים בשולחן:

dsc02640xc.jpg

dsc02641t.jpg

ולחובבי הלינוקס והקוד הפתוח:

dsc02654u.jpg

פורסם

אהבתי את הדוק, אבל החור עם החוטים לדעתי הורס קצת את המראה הנקי של זה, אם זה היה אלחוטי ודונגלים אז היה יותר מגניב

פורסם
  • מחבר

מגניב? כן.

אבל ה"מגניבות" לא ממש עניינה אותי בעכבר, אני חיפשתי יותר ביצועים מאשר "מגניבות".

וכן, אני חיפשתי עכברי בלוטוס, אך לצערי רובם היו או לימניים בלבד (אני שמאלי), או לא איכותיים\מהירים מספיק.

העכבר שלי הוא razer DaimondBack 3G אשר מגיע למהירות של 1800DPI, שזה מרשים ביותר.

לגבי המקלדת, מה לעשות, אין לי מספיק כסף לזה - אז מסתפקים במה שיש (שהאמת, הדבר היחיד שמפריעה לי בה, זה העובדה שמיקרוסופט ייצרה אותה).

פורסם

איך בנית כל הקופסא עצמה?

החלק העליון חתכת מדלת מחשב, ואת שאר צלעות הקופסא איך עשית?

אני מעונין לעשות קופסאת חוטים כמו שלך, למה השולחן שלי נראה כמו חללית.

בהתחלה חשבתי על ספק, אבל זה המון עבודת בונדו.. אשמח לדעת איך עשית את הקופסא הזאת שאולי אוכל לבנות באותה דרך.

תודה מראש אלמוג

פורסם
  • מחבר

אלו סתם חתיכות מתכת ששכבו בבית ומצאתי להם שימוש.

אתה יכול להכין כאלו ע"י כיפוף מתכת.

פורסם

נחמד מאד, אבל לא יודע אם הייתי קורא לזה "יומן פרוייקט" מה כבר נשאר לך לעשות...

תגיד אבל לא קיבלת dock adepter יחד עם האיפון? לי יש אחד עם יציאת שמע שזה די נוח כדי לחבר למערכת.

פורסם
  • מחבר

סיימתי אותו כבר, פשוט סיימתי אותו בשני עידכונים (כאשר עבדתי על מס' דברים בחלקים ז"א לא הכל ביום\יומיים אלא ב-5 עד שבוע).

אם הייתי מעדכן לאחר כל תהליך היו יותר עידכונים, זה הכל.

ולא, כל האייפונים מלבד האייפון 2G באים ללא דוק ואפילו ללא שום מתאם.

אני אישית לקחתי את המתאם של האייפוד וידאו (דור 5.5) וראיתי שהוא מתאים גם לאייפון (בגודל) ולכן הישתמשתי בו.

יש לי מתאם נוסף שקיבלתי עם המגן, אבל לצערי המגן נישבר והמתאם רחב מאוד, ובלתי אפשרי להדביק את המחבר אליו.

אני עכשיו מחפש עוד מתאם כזה, בכדי לעשות לי דוק ליד המיטה, אחד שיחובר ישירות לקיר.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם ככה אז שווה להכין לבד דבר כזה, בטח ב Idigital זה עולה סכום לא קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים