עבור לתוכן

בעיה עם קירור COOLERMASTER V8

Featured Replies

פורסם

שלום

ךפני כמה חודשים קניתי קירור COOLERMASTER V8 עכשיום הברגים שלו מה שאמור להיכנס בלוח ולצאת מצד שני הם עקומים אז דיברתי עם החנות הם אמרו שזה לא קשור אליהם למרות שיש לי אחריות של 12 חודשים

עכשיו השאלה שלי אם מישהו יודע איפה יש להשיג את הערכה של הסוקט ל-775

מי שיכול לעזור אז בבקשה

פורסם

תבדוק ב ebay..

פורסם

קח את עצמך לחנות ברגים ותבחר לך ברגים. למרות שהחנות לא צריכה להיתנער מאחריות

פורסם

שלום

ךפני כמה חודשים קניתי קירור COOLERMASTER V8 עכשיום הברגים שלו מה שאמור להיכנס בלוח ולצאת מצד שני הם עקומים אז דיברתי עם החנות הם אמרו שזה לא קשור אליהם למרות שיש לי אחריות של 12 חודשים

עכשיו השאלה שלי אם מישהו יודע איפה יש להשיג את הערכה של הסוקט ל-775

מי שיכול לעזור אז בבקשה

קיבלת את זה עקום מראש ?

פורסם

איך בדיוק התעקמו הברגים? עוד לא קרה לי דבר כזה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי ב-EBAY וכן הברגים הולכים באלכסון והרכבתי לאט לפי ההוראות ולמי שמועניים החנות זות SKYPC ואחרי מה שקרה לי איתם אני ממליץ לכולם לחשוב פעמיים לפני ביצוע קניה איתם

פורסם

שגיב זה לא המקום לחוות דעות על חנויות ! כל אחד והנסיון שלו..מה גם שאףך אחד לא מכיר את שני הצדדים של הסיפור....

בכל מקרה..הברגים התעקמו או הראשים שלהם בקצה ?

פורסם

תשמע, למרות שכביכול עבדת לפי ההוראות, טעית במקום כלשהו אחרת הם לא היו מתעקמים לך וצר לי אך נזק פיזי אף פעם לא מכוסה באחריות.

אתה יכול להעלות תמונה?

פורסם

עם כל הכבוד לנציגי החנויות כאן, אפילו אם זאת אשמתו וזה לא באחריות, למה לא לתת לו שרות ולהזמין ערכת חיבור חדשה מהיבואן או ממקור אחר עבורו, תמורת תשלום כמובן? (במקום לשלוח אותו לחפש ברגים בEBAY).

פורסם

1. זה לא מאחריות החנות לבצע את הדברים האלו..

2. אתה תמיד יכול לבקש מהחנות והם יציעו לך אופציות חלופיות !

3. סימנו את הדיון על החנות ("עם כל הכבוד לנציגים")..

בשורה התחתונה..תעלה תמונה שנבין מה הבעיה..את הסיפור עם החנות תסגור אתה לבד..מעבר לזה כבר הציעו לך את מה שאפשר...תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים