עבור לתוכן

משתף את חיי הפרטיים...

Featured Replies

פורסם

רק תראו איזה בתי ספר מסריחים....

אני בעיקרון מכתה ו תלמיד חרא... פשוט חרא ההתנהגות והכל... אבל שכל יש פשוט ככה

הציונים שלי אותו דבר אנגלית יש לי 95 -100 כבר 5 שנים.... הקבצה א.... ומחשבים שהיה יש 100 וזהו כל השאר מעפן הממוצע שלי הוא בערך 60... בהתנהגות יש לי 6 תמיד

בקיצור עשיתי מבחני קבלה וקיבלתי 98 בשלושת המקצועות (אנגלית.לשון.מתמטיקה)

יעני ולול הכול עשיתי טוב ואני בעיקרון לא יודע כלום בחיים שלי ממתמטיקה וחמדתי איזה שבועיים את כל מה שצריך עכשיו אתם אומרים קיבלתי 98 בשלושה מבחנים זה פצצה יחסית לאחד שלא למד כלום חוץ מאנגלית 5 שנים... אז מה הם אומרים

"אנחנו מצטערים אבל הציון של הבן שלכם גבוה מדי יחסית לתעודה הפער בין הציונים חשוד מאוד....

אנחנו נערוך ישיבה קטנה ונחשוב אם אנחנו מוכנים לעשות לו מבחן חוזר...."

יעני אז תבינו ... עברתי... על מה מבחן חוזר?

וגם הם יעני "יחשבו"

תאמינו לי ששמעתי את זה נבהלתי עד כמה אנשים דפוקים.... אם מישהו מכיר לבית ספר קוראים "ויצו" ברחובות...

פורסם

מטומטם ביותר... בגלל שתמיד קרע ת'תחת בחופש והוציא ציון גבוה זה חשוד... אין משהו יותר טפשי מזה

פורסם
  • מחבר

מטומטם ביותר... בגלל שתמיד קרע ת'תחת בחופש והוציא ציון גבוה זה חשוד... אין משהו יותר טפשי מזה

כן אני אפילו יותר מחודש לומד וכמה מהפורום פה יודעים את זה והכל ותראו פשוט איזה עלוב זה לא מקבלים אותי לשם ואפילו

יחשבו אם לעשות לי מבחן חוזר למה??? זתמורת עברתי והכל לא מובן... ועוד הם יודעים שלא רימיתי אני עשיתי את המבחן הזה

לפני שבוע... ליד הסגנית מנהלת שהתסכלה עליי ואוכלת עוגיות כאלה של תלמה עם הפצפוצי שוקולד האלה נראה שזה של תלמה...

אבל הם סתם מוצאים להם סיבות פשוט סתם ... והבטחתי הבטחות (על נייר גם :-\) והכל ועדיין...

פורסם

חבל זה באמת לא פייר סתם מנייאקים המורים האלה אבל זה רק מראה שלהוציא תעודה טובה בשנים האלה זה חשוב

פורסם
  • מחבר

חבל זה באמת לא פייר סתם מנייאקים המורים האלה אבל זה רק מראה שלהוציא תעודה טובה בשנים האלה זה חשוב

בסדר נכון אבל אני מראה שאני רוצה ועוד הם יודעים טוב מאוד שאני לא יכול לרמות ההיא הייתי לידי מטר וחצי....

וחודש שלם למדתי והם אומרים שזה "טוב מדי"...

פורסם

Life's a bitch...

אחרי כיתה ט' (או י'... לא זוכר כבר) איימו לזרוק אותי מהביצפר כי הציונים שלי היו נמוכים מאוד (למי היה כוח ללמוד?) ולמדתי בכיתת מחוננים והורדתי את הממוצע שהביצפר כ"כ התגאה בו... אז עם תעודה מחורבנת (אבל פסיכוטכני מעולה - 8.8 מתוך 9 שזה היה הציון השלישי הכי גבוה בביצפר) התחלתי לחפש ביצפר אחר למקרה שאני לא אעבור את המבחנים בחופש הגדול. בבית ספר אחד שרציתי להתקבל אליו אמרו לי שלא רוצים תלמיד עם ציונים כאלה ופסיכוטכני כזה כי משהו 'לא מסתדר להם'. מה לעשות? מערכת החינוך גדולה, מסורבלת ועובדת כמו חתול דרוס וממש אין לה כוח לפרטים הקטנים שלומדים בה. ואני אגיד לך עוד משהו? חכה שתגיע לצבא. אתה תמצא מערכת הרבה יותר גרועה, ושם יכולים לעשות איתך הרבה יותר דברים מאשר בביצפר.

הצעתי - תפוס לשיחה את המנהל/ת או מי שזה לא יהיה שאחראי על העניינים האלה שם, תבטיח שיפור ושיבדקו אותך בבחנים/ מבחנים הראשונים של השנה. אם באמת למדת ואתה יודע, לא תהיה לך בעיה להצליח בהם. ועוד הצעה - תלמד להסתדר עם אנשים. בצבא גם אם תהיה הכי גאון ומוכשר שיש, אם תעשה בעיות אתה תמצא את עצמך טבח או נהג או בתפקיד סתמי אחר, שאחרי שלוש שנים לא תבין מה עשית שם בכלל.

אגב לגביי, בסופו של דבר עברתי את מבחני הקיץ וסיימתי תיכון באותו מקום. עדיין לא ציונים מדהימים אבל שיפרתי מספיק כדי שישאירו אותי.

פורסם

מה הקשר לפורום הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים