עבור לתוכן

זקוק לעזרה בהחלפת קירור למעבד

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני מספר ימים רכשתי את הקירור למעבד Prolimatech Megahalems, ואני צריך עזרה בהסרת הקירור הנוכחי (Thermalright Ultime-90), הורדת המשחה הטרמית, והתקנת הקירור החדש.

אשמח אם תסבירו לי צעד אחר צעד, בגלל שמעולם לא ניסיתי לעשות משהו כזה.

ד"א

האם המשחה הטרמית שמגיעה עם הקירור טובה מספיק, או שאני אצטרך לרכוש משחה איכותית אותר?

תודה.

פורסם

אתה לא הרכבת את הקירור שיש לך עכשיו ?

מה לעשות ? פרק את הקירור הקיים..תקרא בחוברת או בMANUAL שנמצא באתר של היצרנית..איך בדיוק..יש שם הוראות מפורשות..

וההך לקירור החדש שלך..

כל קירור וההתקנה שלו..אתה יכול גם לבדוק בביקורות ולראות את ההתקנה..

בכל אופן יותר מדי מסובך זה לא..תתחיל..אם תתקע או משהו לא יסתדר שאל אותנו..

פורסם
  • מחבר

לא, skypc הרכיבו.

אוקי, אני כבר אתחיל ונראה אם יהיו בעיות.

ד"א, אין לי אלכוהול 70%.. כדאי לי לעשות בדיקת מאמץ של 5 דקות למעבד, לכבות את המחשב ואז פשוט לנגב את המשחה הטרמית עם נייר יבש?

פורסם

ממש לא..נקה עם כל חומר מסיר אחר (אציטון)..תשתדל להשתמש באחד שמתאדה מהר..

פורסם
  • מחבר

אוקי.. מה לעשות בדיוק: לשים כמה טיפות אציטון על מגבת יבשה? על נייר סופג? אחרי זה כמה זמן לחכות עד שאני אתחיל להתקין את הקירור החדש? לנגב בעדינות יתרה, או רגיל?

פורסם

פעמיים החלפתי לוח אם , 3 פעמים קירור ואני משתמש בכוהל 95% והכל בסדר

פורסם
  • מחבר

זה לא מה ששאלתי..

אוקי.. מה לעשות בדיוק: לשים כמה טיפות אציטון על מגבת יבשה? על נייר סופג? אחרי זה כמה זמן לחכות עד שאני אתחיל להתקין את הקירור החדש? לנגב בעדינות יתרה, או רגיל?

תודה..

פורסם

יש מדריך פה באתר על מישחה טרמית, זה יעזור לך...

תתחיל מלנגב את המשחה, את מה שנשאר תסיר עם אלכוהול או אצטון (וואלה זה נראה לי מסוכן יותר כי זה חומר ממיס וחריף) וזהו, לא סרט...

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה.

הבעיה היחידה שלי היא שאני צריך להוציא את לוח האם, וגם בזה אני לא מנוסה (לא נראה לי מסובך מדי לפתוח קליפס של כ.מסך ולנתק כמה כבלים, אבל אני פוחד להשתמש בכח יתר ולפגוע בכרטיס המסך, כמו כן להרוס איזה רכיב בגלל החשמל הסטטי.. איך אני יכול למנוע מצבים כאלה?)

פורסם

אין שום בעיה..תהיה עדין וזהיר וזהו..

פורסם
  • מחבר

אוקי, ואיך אני יכול למנוע מעבר של חשמל סטטי ממני לרכיבים? פשוט עם יד אחת כל הזמן לגעת בפנים המארז?

פורסם

נגיעה אחת בגוף המארז תרוקן אותך מחשמל סטטי שיהיה לך בגוף..

אם אתה קם הולך קצת, וחוזר למחשב, תיגע שוב...

בהצלחה (:

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים