פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים שלום, לפני זמן מה קניתי מחשב חדש, לגימינג, והבאתי את הE8500 בשביל לעשות OC בעתיד, רציתי לשמוע דעות על המעבד הזה בOC, אני שמעתי שהוא מעבד מעולה לOC.אך רציתי לשמוע זאת מאנשים שנסו ויותר מנוסים, נכון לעכשיו ביצוע OC הוא לא יעיל ולא יעזור עם מחשב כמו שלי, ובטח כשיש לי את ה4870X2 שנוטע להתחמם, אך אני מדבר באופן כללי על המעבד ולא על המפרט.משהו ששחכתי להזכיר הוא שיש על המעבד גוף קירור של ZEROtherm מדגם Nirvana 120.ובנופף השמח לשמוע דעות על גוף קירור זה.תודה רבה.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים המעבד מצוין בעל מכפלה של 9.5 , אפשר להגיע איתו רחוק גם עם לוח אם שמגביל ( אם נכנס לפרטים - פחות FSB פחות הגבלות מרכיבים אחרים במערכת )
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים לי יש מעבד זהה ולוח אם טיפה נחות מבחינת OC אני הגעתי כמעט ל4GHZ אני בטוח שאתה תצליח לעבור את ה4 למה אתה לא עושה OC כבר עכשיו ?
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר לי יש מעבד זהה ולוח אם טיפה נחות מבחינת OC אני הגעתי כמעט ל4GHZ אני בטוח שאתה תצליח לעבור את ה4 למה אתה לא עושה OC כבר עכשיו ? לדעתי עדיין מוקדם מדי, וחוץ מזה כמו שאתה רואה יש לי כרטיס מסך 4870x2 שמתחמם מדי וזה עדיין צריך להעשות בצורה בטוחה, אני מעדיף לחכות לתקופה יותר נחוצה בשביל לעשות את זה.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים אז מה אם הוא מתחמם? על איזה טמפרטורטת אתה מדבר? אל תעשה לו אוברקלוק תעשה רק לCPU זה לא אמור לחמם את הכרטיס מסך
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר יש מקרים שהוא במנוחה 70, כשממש חם, אבל זה דיי נדיר שזה קורה, אבל במאמץ הוא מגיע ל80 מעלות אולי +\-טמפרטורות שהכרטיס עומד בהן בלי בעיה.לדעתכם לא היה כדאי לקנות מעבד מסוג Core 2 Quad או משהו אחר בסגנון?אני חושב שדי היה מיותר לקחת E8500, היום המשחקים בעיקר עובדים טוב יותר עם QUAD, בניגוד לעבר.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים לי יש4870 והוא מגיע במאמץ גם ל80 אז זה לא בעיה בכלללא הבנתי מה אתה מנסה לעשות ומה אתה רוצה לדעת"לדעתכם לא היה כדאי לקנות מעבד מסוג Core 2 Quad או משהו אחר בסגנון?אני חושב שדי היה מיותר לקחת E8500, היום המשחקים בעיקר עובדים טוב יותר עם QUAD, בניגוד לעבר." - לא הבנתי מאיפה הבאת את האינפורמציה הזו ולמה אתה מנסה להתייסר אחרי שקנית כבר
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר בעקרון מה שאני רוצה לדעת זה איך המעבד עובד עם OC באופן כללי, אם מומלץ לעשות איתו ואם כדאי לעשות את זה עכשיו או בשלב מזדמן יותר.בנוסף עד כמה שידוע לי כשאני עושה OC למעבד יש נטיע גם לכרטיס מסך להתחמם יותר, זה נכון או שאני טועה?
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים בOC הוא סבבה אתה יכול להריץ חיפוש בפורום ולראות. תעשה עכשיו כבר אין לך למה לחכות אין דבר כזה שלב מאוחר.. מה יש בשלב הזה ובשלב הבא? מפלצות? שדים?אם הכרטיס מסך שלך נוגע בקרור של המעבד אז הוא יתחמם אחרת לאחוץ מזה הNIRVANA מעולה ויקרר טוב מאודתעלה ל1.35 וולט את הCPU תשים 400FSB ותתחיל לעלות יאללה לעבודהתעדכן לכמה הגעת!
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר בהזדמנו שאעשה אני יעדכן, תודה על הטיפים והכל. בכל זאת אני יעשה את זה מתישהו אולי בקרוב. תודה רבה לכל מי שעזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.