עבור לתוכן

התקנת ווינדוס מילניום

Featured Replies

פורסם

אני קניתי מחשב ישן יד שנייה (לניסויים טסטים ודברים כאלה) ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס ME שהורדתי מראש

עכשיו אני צריך מדריך איך להתקין אותו כי אני לא רוצה שייגרם סתם נזק(אני אף פעם לא התקנתי מערכות הפעלה שהם לא XP או ויסטה)

תודה לכל העונים

פורסם

אני לא חושב שיש בהתקנה של ME ממשק ליצירת מחיצות.. צריך להריץ FDISK לפני

פורסם
  • מחבר

מה זה FDISK? דיסקט שצריך לשים לפני ההתקנה?

פורסם

למה ME? אתה מחפש סוג של עינוי עצמי?

לעניינינו: אתה יכול להתרשם מהתקנה של ME במכונה וירטואלית לפני שאתה מתקין את הזבל הזה על מחשב.

פורסם

:lol: אלוהים ישמור, שנים כבר לא שמעתי על הME אני חושב שרוב העולם דילג אליה בין WIN98 וWIN2000 לXP

שמעתי על מזוכיזם קשה אבל לא מהסוג הזה, יש לי רק שאלה אחת... למה?

פורסם

2000 לא הרבה יותר כבד ממילניום ואיכותי לא פחות מ-XP. ממליץ עליו.

פורסם

אמנם 2000 לא כבד הרבה יותר אבל יש מחשבים שבנויים בשביל ME בדיוק כמו שיש מחשבים שבנויים בשביל ויסטה... ולא XP.

כנראה שתצטרך להשתמש באיזו שהיא תוכנה ליצירת מחיצות מחוץ להתקנת חלונות אם כי יש איזה שהוא ממשק מסויים ליצירת מחיצות בהתקנת חלונות ME אבל הוא ממש מפגר ולא דומה בכלל למערכות מבוסס NT.

פורסם

מה זה מחשבים שבנויים לME? :screwy:

websurfing.jpg

פורסם

זה אומר שההתקנים שלהם נתמכים בצורה מלאה על ידי חלונות ME כמו מחשבים מסויימים של TOSHIBA

אולי המילה בנויים הייתה קצת אממ לא יודע איך להגיד את זה אבל מותאמים או שבדוקים כעובדים ביעילות עם ME.

אני יכול לתת לך רשימה של מחשבים שעברו תחתי ורק חלונות ME עבד איתם בצורה מצויינת(מחשבים ישנים) בתצורה הבסיסית שלהם ללא שדרוג חומרה או דרייברים מיוחדים.

פורסם

לדעתי, תתקין win98se או 2000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים