עבור לתוכן

כמה שאלות ודעתכם לרעיונות למודינג

Featured Replies

פורסם

יש הרבה רעיונות (אומנם לא שלי אבל אין להרבה אנשים כאלה דברים) הרעיונות הם ככה, מד סל"ד שיראה עד כמה המעבד עמוס. הכנת פנל שליטה למאוררים כולל מד וולטמטר ונגד משתנה לכל אחד. מד הספק (הרי כולנו רוצים לדעת כמה המחשב שלנו צורך) כמו כן הכנה לקירור מים. כפתור הדלקה בצורת סוויצ' לרכב. ואולי בעתיד הרחוק יותר מסך מגע קטן בקדמת ופאנל.

השאלות, האם כל המדי סלד עובדים באותה צורה? איפה אפשר להביא תוכנה לדבר כזה? הבנתי שיש אחד ביצור סדרתי, מישהו מכיר?

פורסם

כל הרעיונות שרשמת ברי ביצוע.

בקשר למדי סל"ד, יכול להיות כמה סוגי עבודה אבל למחשב הם כולם זהים.

אתה רוצה מד סל"ד אנלוגי או דיגיטלי?

פנל שליטה למאווררים תמיד זה טוב :xyxthumbs: וולטמטר נשמע לי כמו ביזבוז, למי אכפת מה המתח שנופל על המאוורר ???

העיקר שתשים מעגל שמווסת מתח ולא סתם נגד, התוצאה הרבה יותר טובה.

ומד הספק? רסמי אני לא רוצה אחד :P

פורסם
  • מחבר

מד סלד אנלוגי פשוט עם חץ, השאלה מאיפה אפשר להביא תוכנה בשבילו. בקשר למד הספק... למה? סתם בשביל שיהיה. בקשר למד וולטג' למאוררים, סתם בשביל הכיף לא בטוח שאני יעשה את זה. כי עם כל כמות המאוררים שאני רוצה לשים פשוט לא יהיה מקום למד לכל מאורר. אז נסתפק בלד ופוטנציומטר. הייתי רוצה לעשות את המארז בצבע ניקל את כולו אבל זה יעלה הון כסף לשלוט אותו למפעל. יש רעיונות?

עריכה :

‏ לאחר גלישה ( עד כמה שזה אפשרי מפלאפון) מצאתי את הטכומטר הסדרתי, המחיר לא כל כך גבוה 30-50 $ עדיף לקנות את המוכן ולא להיסתבך למרות שלצערי הייתי מעדיף להכין לבד.

פורסם

להביא תוכנה אתה לא יכול

אם אתה רוצה משהו אנלוגי , אתה תהייה חייב לחבר אותו דרך פורט פרללי ולכתוב לו תוכנה

(תוכנה שתדע לתת מתחים למחט שעל השעון כדי שתעלה ותרד מדי שיש שימוש אינטנסיבי במעבד.)

דבר נורא לא פשוט.

אם אהבת את כל נושא האנלוגי ובא לך לעשות איזה משהו

הרי שמד טמפרטורות יהיה יותר פשוט ואפילו תוכל למצוא שעונים אנלוגיים שמודדים טמפרטורות , ןכל שישאר לך הוא כמובן לחבר אותם למארז בצורה יפה

אולי תוכל להוסיף גם קצת תאורה של לדים ..

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהתוכנה הזאת כבר קיימת הטכומטר שאני רוצה לקנות מחובר דרך פורט קום. בכל מקרה אני מקווה שיספיק לי את המארז שאני רוצה לקנות (compucase full tower‎‎‎‏)‏‏ כי יש עוד המון תוספות שלא רשומים פה שאני רוצה להוסיף. בנתיים יש לי רק את הבינוני והמצב שלו לא משהו כי הוא מלפני 3-4 שנים אם לא יותר. ד"א איך עובד הלד שעל המארז שמראה את מצב ההרדיסק? האם הוא עובד על סל"ד או משהו אחר? מישהו יודע משהו בקשר לניקל? אם לא בפנים אז לפחות בחוץ. אם לא ניקל אז לפחות צבע כסף? האם לשייף את כל המארז מבחוץ עם נייר מים יעשה את העבודה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים