עבור לתוכן

מסך לסוני אריקסון W760

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

ברוב טיפשותי שמתי את הפלאפון בכיס האחורי וכך המסך קיבל מכה קטנה שבלבלה את כל הצבעים במסך של הפלאפון

מדובר בדגם הW760i

של סוני אריקסון

מאיפה אני יכול להזמין מסך מחו"ל או מהארץ וכמה יעלה?

לא רק מאייבי תנו לי עוד חנויות

תודה.

פורסם

אין לך אחריות על הפלאפון מהמפעילה? אני בטוח שיעלה לך יותר זול להחליף דרך המפעילה מאשר לבד.

פורסם
  • מחבר

אין לך אחריות על הפלאפון מהמפעילה? אני בטוח שיעלה לך יותר זול להחליף דרך המפעילה מאשר לבד.

אני לא אוהב מפעילות

אני אוהב עצמאי

קדימה :)

פורסם

http://cnn.cn/shop/sonyericsson-w760i-screen-p-3374.html

לא זול במיוחד , אבל זאת החנות הOEM הכי טובה שיצא לי לעבוד מולה , באיכות הרכיבים ובמהירות השילוח .

נסה לחפש גם באיביי , אני בטוח שתוכל למצא בכמה דולרים פחות , אבל תבדוק טוב טוב את הפידבק של אותו המוכר .

בהצלחה .

תדאג גם שיש ברשותך סט כלים לעבודה עם סלולריים עם כל המברגים שהמכשיר שלך צריך , טורקס 6 או 5 , אני לא זוכר כבר עם מה סוני עובדים .

פורסם
  • מחבר

http://cnn.cn/shop/sonyericsson-w760i-screen-p-3374.html

לא זול במיוחד , אבל זאת החנות הOEM הכי טובה שיצא לי לעבוד מולה , באיכות הרכיבים ובמהירות השילוח .

נסה לחפש גם באיביי , אני בטוח שתוכל למצא בכמה דולרים פחות , אבל תבדוק טוב טוב את הפידבק של אותו המוכר .

בהצלחה .

תדאג גם שיש ברשותך סט כלים לעבודה עם סלולריים עם כל המברגים שהמכשיר שלך צריך , טורקס 6 או 5 , אני לא זוכר כבר עם מה סוני עובדים .

העניין הוא להזמין את המסך ולהביא למעבדה שתתקין

עניין הכסף לא מעניין אותי חבר'ה .

פשוט בא לי להזמין מסך ולתקן במעבדה :P

מחקר אישי :)

אין חנויות בארץ שמוכרות את המסך?

פורסם

אם כבר אתה מזמין מסך מחו"ל , תחליף אותו בעצמך ...

לא כזה סיפור .

לגבי לקנות מסך ולהביא למעבדה , קח בחשבון שעל העבודה עלולים לגבות ממך בין 150 ל-300 שקלים על העבודה .

פורסם
  • מחבר

אם כבר אתה מזמין מסך מחו"ל , תחליף אותו בעצמך ...

לא כזה סיפור .

לגבי לקנות מסך ולהביא למעבדה , קח בחשבון שעל העבודה עלולים לגבות ממך בין 150 ל-300 שקלים על העבודה .

אוקי , יש לך מדריך בבקשה?

לא מצאתי אף חנות מהארץ :(

פורסם

בפירוק דברים הכל עניין של לוגיקה (לרוב פשוטה, תלוי במוצר..). :xyxthumbs:

אם אין לך נסיון גש לחבר עם ידיים טובות או נסה בעצמך וכך בזאת סיכון או שתלך לחנות, אבל כמו שנאמר- זה יכול בכיף להגיע ל-300 שקל על כמה הוצאת כמה ברגים קטנים והחזרתם.. :P

אם המכשיר נמכר בספקית סלולרית, נסה לשאול אם יוכלו לתקן לך במסגרת חיצונית או משהו שכזה.. :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים