פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים בידיוק לפני 5 דקות נכבה לי המחשבלפני שהוא נכבה הוא השמיעה7 צלילים של ני נו ני נו ני נו ני.. (נשמע מצחיק חח)ואז נכבה מישה ויכול להגיד לי אולי מה הבעיה ?
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים מחבר הנה זה קורה שוב שכחתי לציין אבל היום בבוקר ניקיתי תמחשב עם פן... יכול להיות שזה קשור ? הנה ספיד פאן בבעיה אנשים קצת עזרה כל שניה יש לי תצלילים האלה שעוד שניה המחשב קורס זה מהיום בבוקר (ממש מוזר אף פעם לא היה לי ככה) עריכה: זה לא יורד מה- 60 ממש מוזר פעם ראשונה !
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים זה בד"כ ציפצוף שיחודי לחברות מסוימות, לרוב מעיד על מאוורר שלא מסתובב או טמפרטורה גבוהה מדי (של המעבד כי רק זה יכול לגרום לכיבוי חרום).לפי SPEEDFAN שום דבר לא חם במיוחד. המאוורר של המעבד הוא היחיד שמחובר ללוח האם?מה שכן, מתח ה12V שלך ממש ממש נמוך.
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים יכול להיות שהאלפיין לא מחובר טוב .ולפני שהוא מתכבה הוא מידע , דרך הציפצופים (שלא תחשוב שהוא מת)מתח ה12 שלך גרוע ביותר!!!!!מהר להחליף ספק!!מה המפרט שלך ?
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים פשוט קח את המחשב למעבדה שיבדקו את הספק. אתה יכול לבדוק בBIOS אם יש ניטור גם על מתחים - אם יש אז זו יכולה להיות סיבת הציפצוף.
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים זה היה קורה לי במחשב הישן...תנקה מעבד..זה מהחום שלו!לא הייתי מנקה אותו, ואחרי חצי שנה התחילו ציפצופים וקריסות של המחשב, ניקיתי מעבד ו...ואללה עזר (:
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים מחבר זה היה קורה לי במחשב הישן...תנקה מעבד..זה מהחום שלו!לא הייתי מנקה אותו, ואחרי חצי שנה התחילו ציפצופים וקריסות של המחשב, ניקיתי מעבד ו...ואללה עזר (:הבעיה שניקיתי תמחשב אתמול בבוקר והציפצופים התחילו מאתמול בטמפ' של המעבד היא34 נכון לעכשיושלא נראה לי שזה הבעיה כרגעלא יודע פשוט מוזר לי כל העניין
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים המעלות הן בסדר60 מעלות לפנטיום התנור הזה זה בסדר גמור מה שלא בסדר זה מתח ה12 שלךזה מתח המרכזי , והוא נמוך מאוד מאוד .אני מציע לך להחליף את הספק , מתח כזה יכול לגרום נזק במקרים מסויימים .
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים מחבר הבנתי תודה רבה כנראה שזאת הבעיה ...יש לך אולי המלצה לספק יחסית טוב וזול?אני לא מחפש להשקיע על חלקים כרגע אני חוסך למחשב חדש...
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים מאחר וזה פורום אוברקלוקינג וקירור לא אוכל להמליץ לך פה על ספק. :-\אבל אם תפתח תראד בפורום ספקים ומארזים , אשמח לעזור לך ;D(לא לשכוח לציין מפרט בגוף התראד ותקציב לספק בכותרת )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.