עבור לתוכן

עדכון תוכנה ל- Sony Ericsson C510a לא דרך המכשיר??

Featured Replies

פורסם

הי,

אני מעוניין לעדכן את המכשיר שבכותרת לגרסא חדשה יותר. אני יודע שיש גירסא חדשה יותר להורדה דרך המכשיר, בדקתי דרך אפשרות העדכון, אבל זה שוקל 6MB~ ולהוריד את זה יעלה לי פול כסף כי אין לי חבילת גלישה...

אז, אפשר לעדכן את המכשיר דרך המחשב? לחבר את הכבל ולעדכן עם תוכנה או משהו כזה? עשיתי את זה עם נגן של Sandisk לא מזמן...

פורסם

אפשרי לעדכן דרך המחשב. יש תוכנת עדכונים של סוני אריקסון.

לפני כן, צריך לשנות את ה-cda.

תפעל לפי המדריך הזה:

http://tinyurl.com/nwdd2o

פורסם
  • מחבר

מה זה CDA? אם אני משנה אותו זה יכול לפגוע לי במכשיר? למה בכלל צריך לשנות את זה? לא מפורט שם את זה פשוט...... תודה מראש.

אהה לא משנה, הגירסא החדשה ביותר של C510 היא ללא קבצי עברית, אז אחכה עם זה בינתיים...

פורסם

אני לא בדיוק יודע מה זה CDA. נראה לי שזה קשור לשינויים שהמפעילה (פלאפון/אורנג') עושה בגרסא ואז התכנת עדכון לא מזהה אותה.

גם לי יש c510 (מפלאפון) ועדכנתי אותו. לא היו לי בעיות מיוחדות, הקבצי עברית שמצורפים שם עבדו לי.

לא שמתי לב ליותר מדי שינויים בגרסא החדשה. מה שכן, אני עדכנתי יותר בגלל שרציתי את הגרסא הג'נרית של SE. העדכון העיף לי את כל הסמלים של פלאפון (במסך פתיחה, בתפריט, בקיצורי דרך וכו') והתפריטי פלאש שבערכות נושא של הפלאפון עובדות.

פורסם
  • מחבר

תוכל להגיד לי איזה קבצי עברית שמת? או מתי עידכנת? כי כתוב במדריך שבעידכונים שמתחילים ב R1F או משהו כזה אז אין קבצי עברית עדיין... אולי מתי שעידכנת אז לא היית הגירסא שעדיין אין לה קבצי עברית?

פורסם

בדקתי את זה ואכן יצאה גרסא חדשה (איזו תדירות..).

עדכנתי לפני כחודש. הגרסא שיש לי היא R1EA034.

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שאין שם קבצי שפה לתוכנה העדכנית ביותר...

אולי אני פשוט אלך לסניף הקרוב של פלאפון ואעדכן שם, פשוט אין לי זמן כל כך...

תודה בכ"ז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים