עבור לתוכן

הדרישות חומרה הכי גבוהות שנקלתי בהן...

Featured Replies

פורסם

אלו הדרישות חומרה הכי גבוהות שנקלתי בהם...

נראה תוך כמה דקות יזהו כאן של מה זה 8)

Windows® XP

3GHz CPU

1600x1200, 1920x1080 or higher Screen Resolution

24 Bit 96 KHz Multichannel Sound Card

Internet Connection of at least 56.6 Kbps

512 MB RAM

DVD-ROM

Mouse, Speakers/Headphones

128 MB/3D Video Card

קשה לשכוח אחריי שנקלים בכאלו דרישות חומרה :)

פורסם

אלו הדרישות חומרה הכי גבוהות שנקלתי בהם...

נראה תוך כמה דקות יזהו כאן של מה זה 8)

Windows® XP

3GHz CPU

1600x1200, 1920x1080 or higher Screen Resolution

24 Bit 96 KHz Multichannel Sound Card

Internet Connection of at least 56.6 Kbps

512 MB RAM

DVD-ROM

Mouse, Speakers/Headphones

128 MB/3D Video Card

קשה לשכוח אחריי שנקלים בכאלו דרישות חומרה :)

למה אתה עושה בדיקות בלי קשר...?

וניחוש קטן:דום 3?

פורסם
  • מחבר

ואני כבר שעה מנסה לנחש על איזה בדיקות אתה מדבר :)

לא, לא דום 3 .

פורסם

Quake IV ? :|

פורסם

ואני כבר שעה מנסה לנחש על איזה בדיקות אתה מדבר :)

לא, לא דום 3 .

אני מדבר על ...

"תנחשו איזה דרישות אלה" למה שלא תגיד מה אתה עושה מבחנים?

פורסם

זה די ברור שזה HDTV.......

היחידי שצריך מעבד כזה חזק וכזאת רזולוציה טירוף.

פורסם

וואהו !!!

t2DVD.jpg

תאור:

Terminator 2: Judgment Day (Extreme Edition)

ואני חשבתי שמדובר על פקמן החדש.

רגע !!! אני לא מבין .

זה משחק?

סרט ?(מסתבר שזה סרט?!?!?!)

תחתיות לכוסות קפה ושתייה קרה ?

כמו שאמרו קודמי "נדפק להם המוח".

פורסם

זה סרט HDTV איכותי במיוחד

תורידו את הטריילר

הדרישות האלה הם סתם

אני עם AXP1800+ ו GF4T4600 ו512MB זיכרון מריץ את הטיילרים הכבדים ביותר חלק...

פורסם

מה זה סרט HDTV ?

וזה הרי סרט DVD לא ? אם כן, איך אמורים לראות את זה על נגן DVD ? (נגן לטלויזיה לא למחשב).

פורסם

HDTV = HIGH Definition TV

יש לטלויזה הזאת רזולוציה כפולה מDVD סטנדרטי.

הגרסה של הHDTV מגיעה כקובץ לניגוןן במדיה פלייר, אם אני לא טועה, אז אתה צריך מחשב כדי לראות את זה (את הגרסא של הHDTV)

פורסם

יש טעם בצפייה בסרט שכבר ראינו אותו עם איכות גבוהה יותר ?

מילא מדובר בסרט חדש.

פורסם

תוריד את הטריילר

חוץ מזה

יש שם גם קטעים חדשים שלא ראית

פורסם
  • מחבר

טוב 40 דקות לקח :) ...

אז רק משהו ממיקרוסופט, כמו שאמרו כאן, יכול להוציא כאלו דרישות..

וכן HDTV זו כרגע פעולת המיחשוב הכי תובענית שיש , וכדי להנות ממנה צריך מסכי "טלווזיה" ברזולוצייה מאוד גבוהה , או שאפשר גם להשתמש במסך מחשב עם רזולוצייה גבוהה (למעשה גבוהה יותר מהמסכים שיש לרובינו , זה בערך 2 מגהפיקסל של ווידאו בפורמט רחב), שימוש בטלווזיה רגילה בעצם יבטל את היתרון של ווידאו כזה. ומדובר בכמעט פי 4 רזולצייה של DVD , זה מדהים זה הופך את הכל להרבה הרבה יותר מציאותי, קרוב יותר למה שאנחנו רואים בעיניים שלנו , אפשר לראות עד הפרטים הכי קטנים ולצפות מקרוב מאוד. ורק כדי להמחיש תחשבו על האיכות והפרטים של תמונת 2 מגהפיקסל מהמצלמה הכי איכותית שיש (קולנוע מצלמים בציוד איכותי :) ) ועכשיו תחשבו על זה כווידאו , אם תמונה בודדת לפעמים גורמת להגיד "וואו" אז תחשבו מה זה ווידאו.....

אתם יכולים להוריד קטעים שנדחסו בMPEG4 של מייקרוסופט ברוחב פס אפסי של עד 7 מגהביט לשנייה, אני הורדתי כמה קטעים איכותיים יותר של 30 מגהביט לשנייה (4 מגהבייט לשנייה) שנדחסו בMPEG2 כמו של DVD וזה מדהים.

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/ContentShowcase.aspx

זה הלינק להרבה קטעים של מייקרוסופט..

לגבי הדרישות הגבוהות - הסיבה לכך היא שימוש בMPEG4 שמאפשר שימוש בהרבה פחות קצב אבל הפריסה שלו היא הכי קשה ליישום , תחשבו ש DIVX שגם כן מבוסס על MPEG4 ברזולוצייה של קצת פחות מDVD דורש בערך 800 מגההרטז לעבודה אופטימלית (וזה שזה לפעמים עובד דיי חלק על פחות זה לא אומר שבצורה אופטימלית - הקודק עצמו מאוד חכם לגבי הכוח שמגיע אליו) , אז תחשבו מה זה פי 4 רזולצייה מבחינת כוח חישוב , זאת הסיבה לדרישות. בMPEG2 הדרישות הם יותר נמוכות מן הסתם (כמו שDVD דורש פחות מDIVX ברזולוצייה זהה).

וכמו שאמרתי MPEG 4 הוא מאוד חכם ויודע להוריד אוטמטית פרטים ולהשלים פרטים שאבדו , לכן יש כאן כאלו שאומרים שהם ראו חלק על דרישות הרבה יותר נמוכות (שוב זה לא היה אופטימלי) , בנוסף ווידאו בימינו הוא דינמי ולא קבוע , לכן יכול להיות שחלק אחד ידרוש X כוח חישוב וחלק אחר 10X כוח חישוב. בתכלס 3 GHZ זה מרווח, 2-2.5 GHZ לדעתי יספיקו.

לגבי הסרט - זאת גירסה מיוחדת שיש לה גם דיסק HDTV בMPEG4 של מייקרוסופט (WMV9) וצריך מן הסתם מחשב בשביל זה (זה לא אומר שאי אפשר לצפות על מסך HDTV גדול).

זהו.. 8) זאת ההכרות עם HDTV להיום...

טוב תיקון קל - פי 4 ברזולוצייה הנמוכה של HDTV , בערך פי 6 ברזולוצייה הגבוהה...

פורסם

השכלתי! ;)

הורדתי את הטריילר של T2 הגירסה של ה 1080p, עכשיו נראה אם אני יוכל להפעיל אותו, נתקלתי בדרישות הבאות:

System Requirements

Although other system configurations may be able to playback this content, for an optimal experience we recommend systems of at least a 2.53 GHz Intel or AMD Athlon XP 2200+ or higher processor for 720p and 3.0GHz or greater processor for 1080p. For either scenario, an AGP4x based NVIDIA or ATI video adapter card with at least 32 MB of RAM and the most recent OEM driver updates is recommended.

The higher the data rate (in Mbps), the higher the resource requirement. For optimal playback of 1080p content, an AGP8x 128MB video card is required.

אני יערוך עוד דקה...אני מצפה לחוויה של לא מהעלום הזה ;D

עריכה: נראה תותח! זה עובד ברזולוציה הרבה יותר נמוכה ממה שהוא מתוכנן (1024X768 - אצלי, גודך סרטון - 1440x816). זה איכות דיוידי "רגילה", אני בטוח שיורגש הבדל במסך טלוויזיה (/מחשב) הרבה יותר גדול - לי זה נראה אותו הדבר ???

ה T2 Extreme הזה, זה סרט חדש? כי בטריילר אני לא רואה כלום שהיה ב T3 ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים