פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים יש איזה שהוא קובץ שאני מנסה למחוק (הוא לא בשימוש)ואז קופץ לי הדבר הכי מעצבן בעולם: "you need permission to perform this action...you require permission from SYSTEM to make changes to this file"הרשאות ממי? אני קניתי את המחשב הזה, הרכבתי אותו בעצמי הדברתי טרמיטים בבאר שבע ודימונה בשביל לחסוך כסף לחלקים... הSYSTEM הזה זה SYSTEM שלי...WTF?יש איזה שהיא דרך למחוק את הבן ז***?יש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים הרשאות מנהל המערכת. (מערכת ההפעלה - רכוש מיקרוסופט) בס"ה נבירה בכרטיסיית האבטחה במאפייני הקובץ, קח הרשאות מתאימות. נסה תוכנה למחיקת קבצים עקשניים: UNLOCKER גגל על זה, תוכנת פיצוץ
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים RightClick Properties Security Advanced Owner Edit בחר את המשתמש שלך בתור הבעלים החדש OK OK Yes OK OK OK Shift-Delete
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים למערכות הפעלה 64 ביט יש את lockhunter.בכל מקרה פשוט תיקח בעלות על התיקייה ותוכל לעשות כל מה שצריך.
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים מחבר RightClick Properties Security Advanced Owner Edit בחר את המשתמש שלך בתור הבעלים החדש OK OK Yes OK OK OK Shift-Delete למערכות הפעלה 64 ביט יש את lockhunter. בכל מקרה פשוט תיקח בעלות על התיקייה ותוכל לעשות כל מה שצריך. 1. אחרי שבחרתי את השם משתמש שלי ולחצתי על הOK הראשון הוא רשם לי את זהראה תמונה) 2.LOCKHUNTER זאת התכנה השניה שניסיתי והיא לא הצליחה למחוק... מה קורה פה??? [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים עם כל הסיבוכים האלו פשוט תעלה את המחשב מאיזה live cd של Ubuntu ותמחק משם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.