עבור לתוכן

WIN7 - למה הוא לא שומר לי סרגלי כלים בתפריט התחל??

Featured Replies

פורסם

היי

אני רגיל לסדר את שורת ההתחל כשורה כפולה, כאשר השורה התחתונה מחילה QUICK LUNCH גדול עם הרבה קיצורי דרך, וטולבר נוסף של MY COMPUTER

לגישה נוחה לכוננים, עכשיו ב- WIN7 שהתקנתי (אולטימייט 32ביט) אני מצליח לעשות את זה, העניין הוא שכאשר אני מפעיל מחדש את המחשב הסרגלים שהוספתי נעלמים... וצריך להוסיף שוב...

ממש מעצבן, מישהו יודע איך לגרום לו לשמור את זה?

בנוסף יש לי בעיות עם הגדרות הקודקים ל-HD וכו

אם מישהו מכיר מדריך איכותי בנושא אני ישמח

פורסם

איזה BUILD (גירסה) של WIN 7 ? - יש הרבה .

פורסם
  • מחבר

7600 RTM

האיזו נקרא:

7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD

פורסם

זו אחת הסיבות שאיני ממליץ מיד לוותר על מערכות קודמות ויציבות ולהתקין 7 כמערכת ראשית, תשובה שלי לדיון נוסף בפורום:

"windows 7 טרם יצאה למדפים [ רק ב 22 לאוקטובר ] ולא מחוכם כבר עכשיו לוותר על מערכות קודמות ומיד להתקין את שבע !

ניתן לחילופין, להתקין בנוסף על מחיצה חדשה את win7 בתצורה של DUAL BOOT ולבחון את תפקוד המערכת החדשה."

לכאורה, הגירסה שמסרת היא גירסת RTM אבל, כבר אמרתי בעבר שקיימים באגים שונים ומקור ההורדה של גירסה חשוב ביותר .

אני לא חסיד של סרגל כפול מידה, נסה עם סרגל מצומצם (רגיל) ובדוק אם שומר הגדרות.

פורסם
  • מחבר

דווקא בגרסא קודמת שניסיתי RC1, לא הייתה בעיה

פורסם
  • מחבר

בנוסף לבאג המעצבן הזה, יש לי איזה בעיה באיזה דרייבר ואני לא יודע איזה, כבר 2 לילות שאני קם ורואה שהיה מסך כחול

driver irql not less or equal זה האררור, אבל לא הצלחתי למצוא בדיוק את הקבצים הבעייתים, איפה בדיוק הלוג של ה- BSOD?

איך אפשר לנתח את הבעיה ולדעת איזה קבצים בדיוק עושים את הבעיה ומיהו הדרייבר הסורר?

בנוסף ב- DEVICE MANAGER ויש לי UNKNOWN DEVICE אחד, שאין לי מושג מהו ואיך למצוא לו דרייבר, איך מגלים מה זה בדיוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים