עבור לתוכן

VENDETTA 2 V BIG TYPHOON

Featured Replies

פורסם

מעבדים

AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053

פתרונות קירור למעבד

THERMALTAKE BigTypE VALUE PACK EXTRA SATELLITE FAN 120MM ¤220

לוחות אם

Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤423

מארזים

Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385

מאוררים למארז/גופי קירור

Cooler Master 120mm x2 Silent Fan 120 S13 Blue Led ¤74

ספקי כח

Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495

זיכרונות

G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336

כוננים קשיחים

Samsung 500GB HD502IJ 16MB ¤309

כרטיסי מסך ATI

ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050

כוננים אופטיים

צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125

רמקולים

Logitech S-220 2.1 Speakers OEM ¤173

מסכים

מסך מחשב LCD 23" SAMSUNG דגם 2333SW ¤1062

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5705

איזה קירור למעבד צריך בשביל OC דיי רציני?

VENDETTA 2 VS BIG TYPHOON

אם הביג טיפון יותר טוב כי אני כמעט סגור עליו, איזה גרסא לקחת כי ראיתי שיש לו כמה גרסאות...ומה ההבדלים ביניהם(בין הגרסאות)?

פורסם

מצטרף

פורסם

אני בעצמי בחיפושים אחר הקירור הטוב ביותר וכרגע אני נעול על COOLERMASTER V8, יש לו ביצועים ממש טובים ומחיר סביר בהחלט.

גלל אותו...

פורסם

הוונדטה 2 עושה בית ספר ל BigTyphon, ל CM V8, ל TRUE ועוד רבים יקרים ממנו

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/19383-cooler-master-hyper-212-plus-cpu-cooler-review-9.html

ובמחיר של כמעט חצי מהמתחרים שלו (160 ש"ח בארץ) לדעתי הקירור אוויר הכי משתלם היום

פורסם

יש גם את ה MUGEN2 המצויין שעולה גם כן באיזור ה 180

פורסם
  • מחבר

יש גם את ה MUGEN2 המצויין שעולה גם כן באיזור ה 180

שכחתי לציין אבל אני צריך משהו מהחנות של TMS&FOX

פורסם

אני עם ערן באותה קנייה...

עשינו השוואה כזאת בגלל שיש ב TMS רק את הביג טייפון אז חשבנו האם באמת שווה ללכת למקום אחר ולהרכיב לבד ולקנות בנפרד הכל, כי אנחנו מחפשים למנוע כאב ראש :bash:

יש הצעות?

פורסם

אני עם ערן באותה קנייה...

עשינו השוואה כזאת בגלל שיש ב TMS רק את הביג טייפון אז חשבנו האם באמת שווה ללכת למקום אחר ולהרכיב לבד ולקנות בנפרד הכל, כי אנחנו מחפשים למנוע כאב ראש :bash:

יש הצעות?

IQPC - יש להם מבחר גדול של קירורים, בינהם גם את הונדטה 2 ב 160 ש"ח

והם במבצע של הרכבה חינם עכשיו אז..

פורסם

למי שחושב שיש הפרש גדול בין שני הקירורים- כדאי שיבדוק את עצמו כי הוא טועה.

בצעו חיפוש בפורום, היה כאן משתמש שהיה לו BT והוא התעקש וקנה את ה-V2. הוא גילה שההפרש כ"כ קטן ואולי אפילו לא קיים.

בקיצור: זה שאתם רואים מבחן ביצועים ורואים הפרש של 2 מעלות- זה אומר ששני הקירורים נמצאים באותה רמה, ל-2 מעלות כמעט ואין משמעות. בלי לזלזל במתודולוגיות הבדיקות של אתרי החומרה כשהם משווים בין הקירורים אבל לבחון טמפ' זה לא פשוט ויש מקום למרווח שגיאה אפילו כשחוזרים שוב על כל בדיקה.

מסקנה: קנה את ה-Mugen 2 שהוא הזול ביותר ומציעים ביצועים טובים מאוד כמו החברים האחרים.

אין אותו ב-TMSFOX? קנה בחנות אחרת ותבקש שירכיבו אותו - או שתרכיב בעצמך.

פורסם

טוב יש לי BT יש לי גם V8 וIFX 14 וVENDETTA הראשון וCM212 (ויש לי ניסיון עם NINJA 2 וFREEZER7)

לגבי הBT הוא קירור מצויין וההבדלים כמו שכתב זה שלפניי הם מזעריים ובעיקר מדובר על הבדלים בOC מאוד גבוה.

החסרון העיקרי בתצורה של הBT ודומיהם (גם בחברות אחרות) לעומת התצורה של VENDETTA וXIGMATEK

הוא שהמאוורר בעצם פונה אל לוח האם ולא ממש עוזר לפיזור החום לכיוון היציאה, התוצאה יותר אוויר חם נזרק לכיוון כרטיס המסך והצ'יפסט.

בקירור המעבד עצמו הוא עושה את העבודה בהחלט.

לעומתו הVENDETTA הקטן שיש לי (גוף קירור קטן יותר ומאוור 9) והיט פייפס שנוגעים במעבד. עושה את העבודה כמעט באותה רמה למרות הפרשי הגודל

מאחר שמדובר באותו תכנון רק במידות גדולות יותר ברור הVENDETTA 2 צריך לעשות עבודה טובה יותר ושקטה יותר. וכך גם כל קירור דומה לו של XIGMATEK שנמכר באותה חנות.

בעיקרון כמעט שאין הפרשי ביצועים בשימוש נומרלי, אבל באופן כללי עדיף לדעתי גוף קירור שמשתלב עם זרימת האוויר במארז.

והXIGMATEK עם מאוורר 12 שיש להם בחנות יעשו את העבודה בדיוק כמו הVENDETTA 2 (מה גם שהם החברה שתכננה את המוצר וגם מייצרת אותו בפועל).

פורסם

אני מאוד מודה לכולם על התגובות הרחבות ועל ההסברים גם בשמי וגם בשם eran (אני הסניגור שלו xD), אני חושב שאני בסוף ילך על המוגן 2 כי הוא מתלבש טוב עם הזרימת אויר של המארז(נכון?), אני רק מקווה שעם המארז הזה (CM690) הוא יהיה אפקטיבי... ותגידו הV2 יתן לי תוצאות יותר טובות במארז הזה ובכיוון זרימת אויר שלו? הוא משתלב טוב עם כיוון זרימת האוויר והגודל של המארז?

ושוב תודה על העזרה :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

גם הונדטה 2 וגם המוגן מעולים.

נכון לכרגע המוגן 2 לא יהיה זמין בשבועות הקרובים.

פורסם

קודם כל תיהיה בריא איזה מערכת ואיזה ידע במודינג ו OC...!!!!! מה זה??? וראיתי את השגעונות שלך עם המאווררים והOCים לכרטיס מסך ולמעבד ששמת 12 מאווררים במחשב... אמאלה תיהיה בריא אני עדיין בשוק ממה שראיתי (מה זה הגודל של המאוורר הזה DELTA????)

ודבר שני אם נקנה את המוגן במקום אחר ניתן יהיה להביא אותו להרכבה נכון? מפני שהV2 אצלכם עולה 80~100 שקל יותר ממקומות אחרים

פורסם

אם תביאו לסניף חיפה אז כן.

פורסם

אני מאמין שהבנת שהתכוונתי לחנות אחרות ולא לסניף אחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים