עבור לתוכן

מארז BACH HTPC, רוצה OC על אוויר אבל OC חזק.

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי מחשב עם E5300 וHD4890. לוח P35-DS3L וזכרונות 4GB 1066MHZ.

לכאורה מחשב לOC.

בעיה 1: חם חם חם, ב4GHZ (1.43V) המעלות מגיעות ל79-81 והרמקול מצפצף....

בעיה 2: אין סירקולציה. בכלל. הדבר הכי קרוב לסירקולציה זה בTOP של המארז 2 פתחי איוורור חמודים אחד למעבד שלא ייחנק והשני לכרטיס מסך.

אין בצדדים, יש רק מקדימה כזה למטה שלא רואים... ומאחורה 2 מאווררים כאלה קטנצ'יקים חמודים שמוציאים אוויר אני חושב...

הנה כמה תמונות :

שימו לב ל2 הפתחי איוורור למעלה.

gehaeuse-bach-total.jpg

מקדימה בפאנל הקדמי (שאגב עשוי מברזל, המארז כמו המארז כולו ששוקל איזה מאתיים קילו) יש חריצים למטה לכל האורך | | | | | | | | | | | | | | בערך ככה... ומאוורר אחד 80MM ששואב משם אוויר.

אני צריך עזרה איך לעזאזאל מאווררים את המארז? איפה לעשות חורים איפה לשים מאווררים.

ברשותי 2 מאוררים של AC 120MM נחמדים... שהשתמשתי בהם למחשב הישן (גם היה HTPC ג'נרי עם 2 חורים ענקיים בצדדים לאיורור כמו שצריך).

וגם אני מוכן להקציב לזה כמה מאות אם יש צורך. יש לי את החותך פח הזה וגם אני אפשר לומר "הנדימן" זתומרת יש לי כלים ואני יודע להשתמש :) מקדחה וכזה מיני דיסק חמוד כזה... 23530628c.gif בקיצר אפשר לומר שיש לי את כל הכלים... אני רק צריך את התמיכה של אנשים עם נסיון שיגידו לי מה לעשות....

אופציה ראשונה:

חיתוך 2 עיגולים בצידי המארז בגודל תואם למאוררי ה120MM של AC.

אופציה שני:

הוספה של מאווררים לפאנל הקדמי ושימוש באותם חריצים מובנים שקיימים בצורה אינטנסיבית כדי להוציא אוויר חם.

אופציה שלישית:

שילוב של הראשונה והשניה.

אגב אם יש לכם הצעות למאווררים לצדדים עם לדים כחולים אני אשמח (בגדלים 90\120MM) כי למארז יש תאורה כחולה מקדימה כזה משו יפה... חח THERMALTAKE והשטויות שלהם....

נ.ב

אל תעבירו ביקורת על בחירת המארז: זה היה אילוץ.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ, אני חייל קצר בזמן אני רוצה לסיים עם הקניות היום ולעבוד בשישי שבת...

חשבתי על קירור GEMINII S של CM.... יחסית סביר, מה שטוב זה שהוא נמוך זתומרת לHTPC....

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=600

פורסם

יש לי שאלה טובה יותר, למה אתה עושה OC למחשב? תוריד אותו וירד לך החום.

אחרי הכל זה HTPC מה אתה צריך מהירות? :-\

פורסם
  • מחבר

קודם כל OC זה מחלה, לא משנה איפה ברגע שנדבקת אתה תעשה OC.

דבר שני אני משחק במחשב הזה, אמנם זה HTPC אבל מתפקד גם כגיימינג PC לכל דבר... (HD4890+4GHZ-CPU+4GBRAM+1000GBHDD)

ככה שצריך כאן מהירות...

מה ייתן לי את הסירקולציה הכי טובה? ומה לגבי הGEMINII S של CM? האם הוא יעשה את העבודה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים