עבור לתוכן

012 - לא נותנים לפתוח פורטים באופן חופשי

Featured Replies

פורסם

הספק 012 2 וחצי מגה,עם קו טלפון של 012 שמחובר על ראווטר סימנס SL2 141 אלחוטי,התקשרתי אליהם אחרי שנודע לי שהם משנים את הIP של הראווטר אחרי שהם מתקינים לי את הקו טלפון.

התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם לקבל את הIP והם אמרו לי שזה לא אפשרי,ואני יכול לתת להם מספרי פורטים ואז הם יפתחו לי,שאלתי למה ואז סיפרו לי סיפור שלא פותחים פורטים אצלי בראווטר אלא ב"קופסא" שלהם,כך נאמר לי.

עכשיו הם לא מוכנים לתת לי את הIP,מה אני עושה כדי להיכנס לראווטר ולפתוח איזה פורט שבא לי ולא להתקשר אליהם כמו טמבל כל פעם שאני פותח פורט?

פורסם

לעשות מה שאני עשיתי, לבקש לפתוח את כל הפורטים ושאתה מודע לסכנות ואם לא אתה מתנתק

פורסם

בעיקרון הם עושים DMZ למחשב הראשון שמתחבר אל הקופסא שלהם שהיא על כתובת של 10.10. אנערף משהו כזה.

ובד"כ זה DMZ לנתב שלך ואז אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה בנתב שלך בלי לגעת בקופסא שלהם.

אז אם היה לך נתב בעל כניסת WAN מבוססת ETHERNET שלא כמו הסיסמנס הם לא היו עושים לך יותר מידי בעיות.

אתה יכול לבקש מהם לפתוח יציאות לכתובת IP מסויימת ומה זה הם לא מוכנים? זה חלק מהתחייבות שלהם...

חלק מהחוזה שלהם זה שהם מנהלים את המכשיר שלהם ואת ציוד התקשורת שלהם... ולכן הם לא נותנים לך את הסיסמא של המכשיר.

פשוט שוב תתקשר ותבקש שיגדירו לך הגדרות מדוייקות ומסויימות וזהו הם פשוט צריכים לעשות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים