עבור לתוכן

מחפש המלצה למאורר למעבד, תקציב עד 200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

2 דברים:

1. רוב הקירורים הרציניים מצריכים פירוק של הלוח אם בשביל להרכיב אותם.

2. לא בעיה לבדוק אם הקירור נכנס... פשוט תצמיד את החלק שאמור להתחבר למעבד, למעבד - ותבדוק אם המארז יכול להיסגר חלק ככה... אם לא יש 2 אפשרויות - להחליף קירור או לעשות MOD למארז... בחירה שלך..

• תגובות 72
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הוא נסגר עם המאורר אחי אבל לפרק את הלוח אם זה בלאגן נראה לי, דברים יכולים להירס אני מניח, מה גם

שאף פעם לא עשיתי את זה..

פורסם

babalas, כדאי לך מאד להפסיק להשמיץ את משתמשי הפורום! :bash:

על כל דבר שאומרים פה, אתה בא ויורד עליינו וזה ממש לא בסדר אם זה ימשיך כך! :pissed:

מוגן 2 אמור להיכנס היום לכל מארז MIDI-ATX...

ולכן לא חשבנו שיש לו מארז קטן!

נכון, היינו צריכים לשאול, אבל גם נדמה לי שהוא היה צריך לחשוב על זה! :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

חברה לא צריך להתעצבן, ניסיתם לעזור בתום לב וזה בטח שלא אשמתכם.. :nixweiss:

דבר שני יש לי MIDI ATX והוא אכן נכנס מסתבר רק שצריך לפרק את הלוח אם והכל שזה סיפור, ניסיתי עכשיו לפרק

את הלוח אם וזה לא בדיוק הלך אז העדפתי לעזוב את זה ולתת ל KSP לעשות את זה, רק שהם כמובן רוצים תשלום על ההרכבה..

בכל מקרה תודה לכולם והכל בסדר חברים :xyxthumbs:

פורסם

DJ MENY, אתה זורק פה דברים ואנשים לוקחים תדברים שך ברצינות. אני מציע לך קצת להירגע כאן בפורום, אתה נכנס באין כניסה. תישאר בפורום תקרא פוסטים תלמד עוד קצת על חומרה ועל רכיבים, ואז תמשיך להגיב כי אחרת פשוט אתה מוריד תרמה של הפורום (בהתחשב בזה שאתה מגיב המון).

ELI, להוציא את הלוח אם זה לא תורה משמיים, חבל על הכסף ששילמת לKSP להרכיב לך את הקירור... בכל אופן רק שתדע שזה פשוט לוקח זמן וזה ממש לא קשה\מסוכן. אלא אם כן אתה לא יודע לאן כל חוט צריך להתחבר אתה יכול בכיף להחליף גם לוח אם... מקסימום תיעזר בנו\בחבר... חבל שתישאר OUT בעניין מסויים... שיכול לפעמים לבאס ולהגביל אותך (אם למשל עוד שנה וחצי תרצה להחליף לוח אם וכו' ותרצה להרכיב אותו בבית ולא תדע איך... בעסה)

פורסם

סליחה שאני מגיב...

ו-babalas...מצטער שזה יצא ככה, זה פשוט הרגיז אותי הדרך שבא אתה מנסח את עצמך כלפי משתמשי הפורום....

אלי..פירוק והרכבת לוח האם דורש בדיוק 10 דקות מחייך, כמה ברגים, כמה חוטים, רק תזכור לאן כל חוט הולך לפי שאתה מנתק אותו,

אפילו תצייר את הלוח על דף ותרשום שם לאן כל חוט הולך(חחח)

פורסם
  • מחבר

זמן זאת לא הבעיה אחי אני בחופשת סמסטר ויש לי ים של זמן :)

הבעיה היא שלא הצלחתי להוציא את הלוח אם, פירקתי את כל הברגים ועדיין זה נראה כאילו הוא תקוע, אני לא רוצה

בכוח להוציא כי אני מפחד שדברים לא יתקלקלו שם..

פורסם

תחפש טוב...בטוח לא ניתקת משהו!

פורסם

פה זה לא פורום של "כל המרבה הרי זה משובח" אלא של "כל המוסיף גורע".

:P

פורסם

:P

??????

פותח הדיון, תנסה שוב להוציא את הלוח..אל תפחד..תבדוק שהכל מנותק כמו שצריך!

פורסם
  • מחבר

חברים אחרי מאמצים מרובים בצלחתי להרכיב (לבד !!) את המאורר !

לצערי התוצאות מאכזבות מאוד, אני מדבר על הטמפ' של המעבד כמובן, היא לא השתנתה כמעט בכלום

עם הזלמן הישן שלי וגם עם ה Mugen 2 הזה (שעושה רושם של מפלצת) הטמפ' היא 57 עד 61 מעלות במנוחה !

אז מה הקטע כאן, איך יכול להיות שהטמפ' לא ירדה ??

חוץ מיזה שזה נראה לי מאוד גבוה, בעיקר עם ה MUGEN 2 שהיה אמור להוריד את הטמפ', ממש אכזבה :nixweiss:

פורסם

שמת משחה טרמית? בטוח שהרכבת את זה נכון? אפשר תמונות?

פורסם
  • מחבר

משחה שמתי, לגבי ההרכבה אני כמעט בטוח שכן.. הטמפ' גבוהות מידי נכון ?

צירפתי תמונות תגיד לי מה דעתך אחי..

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני באמת לא מבין אנשים פה.. ממליצים לו על המוגן שהוא חייה רעה, גדול, מסורבל להרכיב למתחילים, יש לו יתרון מזערי על הפריזר 7 ב Stock , הוא קירור ל OC בלבד! (למרות שהוא ציין שהוא לא מבצע)

הוא היה מסתדר טוב מאוד עם הפריזר 7 וה "פוש פינס" של אינטל.. בלי לפרק את הלוח, בלי לדאוג שאולי הוא לא יכנס במארז, ועם עוד 60 ש"ח בכיס..

פותח הדיון, אולי שמת יותר מידי משחה? הקייס עצמו נמצא במקום סגור או מאוורר?

פורסם

אבל לשאר האנשים זה עזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים