פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים היי אתמול קניתי Sansa Clip והוא הגיע בלי מטען אלה רק עם כבל USB שדרכו אפשר גם לטעון את המכשיר אבל מנסיון שלי טעינה דרך USB אורכת הרבה יותר זמן מאשר טעינה רגילה לכן חשבתי אולי אפשר להשתמש במטען של ה GPS QUE שלי לטעון את ה SANSA החיבור מתאים והכל אבל אני מפחד שהמטען יעביר זרם גבוה משה MP3 צריך וישרוף אותו או משו כזהמה אתם אומרים
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מה הOUTPUT של המטען? (צריך להיות רשום עליו).ובכללי שתדע, הטענה איטית גורמת לפחות בלאי בסוללה, להשאיר את הנגן 2-3 שעות בלילה לא מפריע, והיום אפילו רוב הלוחות נותנים מתח בUSB גם כשהם כבויים.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחבר מה הOUTPUT של המטען? (צריך להיות רשום עליו).ובכללי שתדע, הטענה איטית גורמת לפחות בלאי בסוללה, להשאיר את הנגן 2-3 שעות בלילה לא מפריע, והיום אפילו רוב הלוחות נותנים מתח בUSB גם כשהם כבויים.OUTPUT +5V 1.5Aאני יודע שלא מומלץ להטעין כל הלילה זה מקצר את חיי הסוללה
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים זה לא מתאים לנגן, זה יהרוס אותו.אין שום בעיה להשאיר אותו בלילה, מה שכתבת נכון לסוללות ניקל (והיום רוב הסוללות הן ליתיום), סוללת ליתיום מפסיקה להטען כשהיא מלאה, אין לך מה לחשוש להשאיר אותו בלילה.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחבר זה לא מתאים לנגן, זה יהרוס אותו.אין שום בעיה להשאיר אותו בלילה, מה שכתבת נכון לסוללות ניקל (והיום רוב הסוללות הן ליתיום), סוללת ליתיום מפסיקה להטען כשהיא מלאה, אין לך מה לחשוש להשאיר אותו בלילה.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.