עבור לתוכן

הווינדוס נותן לי הודעת שגיאה ומסרב לעלות לאחר הבר טעינה. (תמונה בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום ויום טוב! ;)

אחרי שבוע שלא הייתי בבית וניתקתי ת'כבל חשמל אני החלטתי להיתחבר לרשת להיתעדכן בעולם החיצון לפתע לאחר שהבר של הווינדוס (XP) נטען אני מקבל הודעת EROR מציקה שפשוט לא מאפשרת לי להעלות את המחשב.

אני ניסיתי לשים את הדיסק של ה-XP שלנו כדי לשחק שם עם זה ואוליי לתקן שגיאות מערכת ודרעק שכזה המחשב פשוט מסרב לקרוא את הדיסק במהלך הבוט (יש לציין שהביוס מוגדר באופציה הראשונה שלו קודם לקרוא דיסקים ואחר"כ לעבור לקרוא מההארד דיסק, כך שזה לא נראה לי הבעיה)

להלן תמונה של ההודעה שהווינדוס מציג לי לאחר טעינה של המערכת-

p1070857.jpg

אם מישהו מכיר את הבעיה/ קרה לו פעם/ יודע איך פותרים את הבעיה אני מאוד אשמח לעזרה מבין התותחים שיש פה! ;D

הרבה תודה רבה על כל עזרה באשר תבוא! :yelclap:

פורסם

הכי פשוט זה לקחת את הקובץ מחבר או להוריד מהאינטרנט ולשים אותו במקום שכתוב שם. (כדי להעלות את המחשב תשתמש בhiren boot cd תבחר במיני וינדווס xp ואז יש לך ווינדוס כמעט רגיל. תכנס ל c:\windows\system32 ותעתיק את הקובץ לשם את הקובץ אתה יכול לשים על דיסק און קי )

פורסם

תכניס דיסק ההתקנה של XP תיכנס ל RECOVERY CONSOL ותריץ את הפקודה SFC /SCANNOW

פורסם
הווינדוס נותן לי הודעת שגיאה ומסרב לעלות לאחר הבר טעינה. (תמונה בפנים)

דיסק ההתקנה שלך "איבד" את הבוט.

קישורים מועילים:

http://www.nu2.nu/pebuilder/

דיון באנגלית:

http://www.geekstogo.com/forum/lsass-exe-error-startup-t12548.html

מציע להוציא את סוללת CMOS על לוח האם למשך מספר דקות, ולנסות שוב.

פורסם
  • מחבר

^

אריק, מה שאתה בעצם אומר זה להוציא את הסוללת מטבע שיושבת על הלוח אם ולאפס את הביוס? אני טיפה חושש מבעיות הגדרתיות אחר"כ שינבעו כתוצאה מאיפוס הביוס (אני לא יודע בדיוק, אני סתם קצת "חשדניסט").

אגב, לכל אותם החבר'ה שאמרו לי להריץ קודים זה בעיה כי אחרי שהווינדוס נטען עם אותו הבר המפורסם הוא מעלה לי מסך שחור עם ההודעה שהבאתי בתמונה. בהנחה ואני שם את הווינדוס בפנים אז הביוס מנסה לקרוא אותו... מנסה מנסה ואחרי שלא מצליח עובר להריץ את המערת מ-HDD.

טוב, התחלתי לקרוא את הדיון באתרים שהבאתם... :P

פורסם

קרא ותהנה.

הוצאת סוללת CMOS מרסטת את ההגדרות לברירת המחדל של הביוס ולא אמורה לגרום בעיה, לעתים פותרת בעיות שונות ומשונות.

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה, היה לי בעיה קלילה עם הכרטיס מסך כשאני ניסיתי להוציא את הסוללה וממה שעלה אחרי שהוצאתי אותה הווינדוס ניסה לעלות שוב פעם ונכשל וקיבלתי ארור כמו מקודם.. (חוץ מזה הכרטיס מסך כבר סופית גמור ואני כנראה אקנה חדש לצערי ומזלי הרב..)

אני מיואש מאוד ונמאס לי, אם אני לא אמצא איזה פתרון אחר אפשרי כנראה שנאלץ להפסיד 100 שקל וללכת לחנות שיתקנו, כי אין לי זמן וכוח לזה- זמן שווה כסף! ;)

המון תודות כרגיל וערב טוב! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים