פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים היי אני שוקל לקנות בקרוב מסך מחשב חדש,שמעתי המלצות על המסך הנל במחיר 1500 ש"ח,אני לא כלכך מעודכן בנושא המסכים לכן רציתי לדעת אם בתקציב הזה יש מסך אחר שעדיף עליו ?השימוש העיקרי זה עבודה עם טקסט\אינטרנט ואופיס,הרבה שעות מסך.תודה מראש לעונים ;D
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים דבר ראשון הדגם נקרא 2209WA, בלי הE, שמישהו אדיוט החליט להוסיף את זה למסכים בZAP או בכל מיני חנויות.דבר שני, בתור אחד שנמצא באתר לא מעט זמן, קשה להשתמש באופציית החיפוש, או אפילו לדפדף שני עמודים???
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחבר קראתי מעט דברים פה וכמה עמודים אחורנה,מה שמצאתי זה אנשים עם בעיות צבעים או מסך שנוטה שמאלה..עקרונית הבנתי שהמסך טוב,השאלה שלי אם בתקציב הזה יש לו מתחרה או לא ?תודה.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים אז קראת סך הכל שני פוסטים, במקום ה20 שיש לפחות...בתקציב הזה אין לו בכלל מתחרים.ומאחר ואני לא יודע מאיזו חנות אתה מעוניין לקנות, כנס ללינק שיש אצלי בחתימה, ותראה שם את המבצעים שיש לחברי האתר
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים יש לי שאלה ממש קטנה על 2209WA וחבל לי לפתוח עליה תראד חדש ולכן אשאל אותה פה אם לא אכפת לכם...מישהו יודע מה המידות המדויקות של המסך (רק המסך, לא כולל המעמד) ?
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים 51 אורך , 23 גובה - אתה בטוח בנוגע לגובה? או שלא הבנתי נכון? וזה נטו למסך או כולל את המסגרת גם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.