עבור לתוכן

בניית מפזר אויר קר

Featured Replies

פורסם

אם אתה חושב לקרר את הצידנית עם לוח קירור

אני רוצה לחסוך לך מאמץ ....=> אתה לא יכול לקרר חדר בלי לחמם אותו [חוק שימור אנרגיה]

אם תרכיב גוף קירור בתוך הצידנית [ במיכל המים] אתה תקרר את המים -> תקרר את החדר

אבל [ולצערי יש אחר כזה] פלטת הקירר פולטת חם בד"כ חייבים לשם מאוורר לקרר אותה, והחדר יתקרר האומנם לא לאן שהמאוור יפנה אליו,

אבל הסופו של יום לא תשיג את מה שאתה רוצה.

הדרך באמת להביא את הקרח ממקור חיצוני.

פורסם
  • מחבר

החדר גם ככה חם ואני רוצה לקרר אותו, אולי לא הבנת מה אני עושה , יש לי ציידנית עם משאבת אקוורים שאליה מוחוברים צינורות שהצינורות מחוברים לצינורות נחושת שמחוברים למאורור גדול שהוא מסתובב בחדר, בציידנית אני שם קרח ומים ככה שיש מים קרים בציידנית, אותם המיים רצים בצינורות ומתקררים על ידי המאורור שגם מזרים את האויר הקר מהצינורות הקפואים לחדר, הבעיה היא שהקרח נמס מהר מאד וגם שאפקט הקירור הוא לא כמו שציפיתי, מצטברת לחות רבה על צינורות הנחושת ומים מטפטפים .

פורסם

הבנתי מה אתה מנסה לעשות ולקחתי אותך צעד אחד קדימה => לקרר את המים בצידנית

לגבי המים על צינורות הנחושת אין מה לעשות, זה בגלל הפרשי הטמפרטורה בין המים הקרים ובין טמפרטורת החדר

הלחות של החדר נוצרת על צינורות, גם במזגן יש אותה תופעה.

פורסם

אני אעיז ואומר, מה משעמם לך בחיים ? אני מוכן למצוא לך פרויקטים קצת יותר פרגמטים ומעניינים...

זה נראה כזה מסורבל, ואני די בטוח שאת תעיף את זה קיבינימט אחריי שיירד לך כל ההתלהבות..

מקווה שחסכת לך רגע של שעמום, אל תשכח שאני מכבד אותך ומפרגןןןןןןןןןןןןןןן לך מכל הלב :hat:

פורסם
  • מחבר

הבנתי מה אתה מנסה לעשות ולקחתי אותך צעד אחד קדימה => לקרר את המים בצידנית

לגבי המים על צינורות הנחושת אין מה לעשות, זה בגלל הפרשי הטמפרטורה בין המים הקרים ובין טמפרטורת החדר

הלחות של החדר נוצרת על צינורות, גם במזגן יש אותה תופעה.

איך אני יכול לקרר את המים בציידנית? הם גם ככה קרים ועם הזמן הטמפרטורה שלהם עולה ככה שאחרי איזה שעה שעתיים יש מים פושרים .

פורסם

איך אני יכול לקרר את המים בציידנית? הם גם ככה קרים ועם הזמן הטמפרטורה שלהם עולה ככה שאחרי איזה שעה שעתיים יש מים פושרים .

ע"י הוספת גוף קירור אבל שוב אני לא ממליץ לך לעשות את זה, לא יהיה לך כל רווח מכוון שהגוף קירור בצידו השני מתחמם.

פורסם

הייתי מציע לך לקחת פלטת פלטייר אבל זה לא ממש יעזור לך חח

ניסיתה להפעיל את המאורר שלך בסל''ד נמוך יותר?

פורסם
  • מחבר

המאורור עובד על מהירות שלישית הכי גבוהה, מה יעזור אם אני יעשה את זה יותר חלש ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים