פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים שלום...קניתי בערך לפני חודש 2 ערכות כאלה מZIGZAG החיות...(נציג...לול)חח קיצר זה בא עם 2 סינקים לזיכרון ו2 לכרטיס מסך וכרגע נודע לי שהדבק הזה... בכלל יפול לי מתישהוא... ואם הוא יפול זה יהרוס לי את הכרטיס קול שלי 6.1 החדש שלי וזה לא ממש נעים.... קיצר אני מחפש גם דבקים כאלה של נייק שהוא דו צדדי שב2 הצדדים יש דבק כזה אם תוכלו להגיד לי איפה לקנות או איזה פרטים או משהו אני ישמח...
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים מחבר דבק טרמי?לא ממש לא.... פשוט הדבר הזה .. זה חתיכת דף באורך אצבע שיש ב2 הצדדים דבק ואז אתה מדבק את זה מהכרטיס לסינק עצמו ויש לי כמה סינקים בבית ואני מת לנייר הזה עם הדבק הדו צדדי שאני יוכל להשים על למשל כרטיסי מסך של אחותי(לול) ושל אח שלי.... וגם על עוד כמה דברים....
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים מחבר ממש ממש ממש אבל ממש לא נראה לי שאני ימצא שם... אבל תודה מישהו אחר עצה אחרת..?
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים ממש ממש ממש אבל ממש לא נראה לי שאני ימצא שם... אבל תודה מישהו אחר עצה אחרת..?אז אתה ממש ממש ממש לא יודע על מה אתה מדבר... אבל בבקשה
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים אתה מתכוון לכזה מין סלוטייפ שיש לו דבק משני הצדדים? דבק דו-צדדי?אם אתה באמת מתכוון לזה, זה ממש לא שווה להדבקת סינקים מפני שהוא אינו מוליך חום וזה ממש לא אפקטיבי ואז הסינקים יהיו סתם לקישוט
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים מחבר אז אתה ממש ממש ממש לא יודע על מה אתה מדבר... אבל בבקשהאני לא יודע על מה אני מדבר...? על מה אתה מדבר בכלל...? הייתי שם 30 פעם וביקשתי 30 דברים שקשורים לדבקים למה את זה יהיה שם ... ביקשתי דבקים שונים וחומרים שקשורים לזה... אז אל תגיד לי שאני לא יודע על מה אתה מדבר ואם אתה יודע משהו שקשור אולי יש שם או לא אז תגיד למה לרמוז רמיזות...?
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים מחבר אתה מתכוון לכזה מין סלוטייפ שיש לו דבק משני הצדדים? דבק דו-צדדי?אם אתה באמת מתכוון לזה, זה ממש לא שווה להדבקת סינקים מפני שהוא אינו מוליך חום וזה ממש לא אפקטיבי ואז הסינקים יהיו סתם לקישוטזה לא ממש סלוטייפ זה משהו כמו נייר שהדבק שלו ממש ממש חזק.... וזה לא סתם ליופי בבדיקה זה הוסיף לי נקודות משמעותיות ל3dmark
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים זה שהכרטיס מסך שלך קר יותר הוסיף לך נקודות ב3DMARK?LOL, בולשיט.אגב, תקנה פשוט דבק טרמי ותדביר ככה זה לא יירד בקלות.
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים מחבר זה שהכרטיס מסך שלך קר יותר הוסיף לך נקודות ב3DMARK?LOL, בולשיט.אגב, תקנה פשוט דבק טרמי ותדביר ככה זה לא יירד בקלות.לול מה שהתכוונתי זה שנתן לי יותר אפשרויות לאוברקלוק ואז זה נותן יותר נקודות..
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים מחבר תראו ... המוצר הזה בא עם 2 סינקים לזכרונות... ו2 לכרטיס מסך...http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=916ובא עם 4 קווים של דבק כזה... אלה פסים שמ2 הצדדים יש דבק... ואני מת לקנות הרבה כאלה...
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים זה נקרא :מדבקה תרמית .תחפש כזה בחנויות מחשבים , בד"כ מפיצים את זה עם מעבדים .
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים מחבר זה נקרא :מדבקה תרמית .תחפש כזה בחנויות מחשבים , בד"כ מפיצים את זה עם מעבדים .מדבקה טרמית ... נשמע טוב אתה בטוח שזה זה... אני ישאל הרבה חנויות מחשבים תודה רבה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.