עבור לתוכן

אייפון 3GS או N97, מה עדיף מבין שניהם?

Featured Replies

פורסם

ההפרש הכספי בין שניהם שאני אוכל להשיג הוא כ-400 שקל יותר לאייפון.

כרגע אני נוטה יותר לאייפון למרות התוספת הכספית, בגלל הממשק שלו כמובן :)

אך אני מתייעץ אתכם כי ההחלטה הזאת לא פשוטה.

אם יש עוד אופציות אני פתוח להצעות, אבל כרגע שני אלה הכי נראים לי.

אני רק מזכיר שהפלאפון שייבחר יהיה בשימוש ברשת פלאפון.

תודה לעוזרים :)

פורסם

מה אתה רוצה או יותר נכון מה אתה יודע על שני המכשירים.

כמובן N97 עדיף מכל בחינה פרט למחיר שלו בארץ שנושק ל4000 אלף רבע מהמחיר של האיפון .

לפי מה שאני קראתי N97 לא המציא את הגלגל כמו אחיו הגדול N95 8GB המוצלח או E71 .

טכלס זה פלאפון טוב בעל מעבד סטנדרט אפילו את המעבד לא טרחו לשנות עם מערכת הפעלה סמביאן מתקדמת השאלה מה אתה צריך מהמכשיר .

E71 יותר עסקי והוא לא כזה קטן.

פורסם

לפי דעתי אייפון מוצלח יותר N97 כבר קיבל ביקורות לא טובות וגם אני הייתי בדילמה שלך אבל

החלטתי לאחר שראיתי המון דעות בחרתי אייפון יותר מוצלח חוץ מזה את האייפון אתה גם יכול לפרוץ ולהוריד פייצרים מהחנות בחינם

;D

פורסם

גם את ה N97 אפשר לפרוץ ולהתקין משחקים 3D[N-GAGE 2.0[

מבחינת מוצלח אין מה להשוות בין הצעצוע שנקרא"איפון" לבין טלפון עסקי מתקדם שנקרא N97

פורסם

יצא לי לנסות את הN97 למספר שעות ולי יש איפון.

שורה תחתונה, לא מצאתי אפילו סיבה אחת שבגללה N97 עדיף על האיפון.

אבל תכלס, לך פשוט נסה אותם, יש את שני המכשירים ללא מעט אנשים ויש אותם גם בתצוגות, נסה ותחליט בעצמך, במקום לקבל עצות מאנשים שקראו ביקורות או שממליצים לך לפי המפרט.

פורסם

גם את ה N97 אפשר לפרוץ ולהתקין משחקים 3D[N-GAGE 2.0[

מבחינת מוצלח אין מה להשוות בין הצעצוע שנקרא"איפון" לבין טלפון עסקי מתקדם שנקרא N97

פחחחחחח, טלפון עסקי מתקדם עלק.

פורסם
  • מחבר

את האייפון אפשר לומר ש"ניסיתי", יש לי אייפוד טאץ', והממשקים שלהם דומים.

הפלאפון הזה מאוד נוח להפעלה, וכבונוס יש לי את המשחקים/אפליקציות שאפשר בקלות להוסיף.

לזה שדיבר על ה-NGAGE, אני לא יכול לבנות על משחקים בפלטפרומה שבעצם נסגרה (פיתוח המשחקים ל-NGAGE הזה הופסק לפי מה שהבנתי, ולעומת זאת באייפון הוא רק הולך וגדל).

לעומת זאת ב-N97, אני לא כ"כ מכיר את מערכת ההפעלה אלא רק מכמה ניסיונות עם חברים, אבל אני לא יודע איך זה יהיה עם מסך מגע.

מה גם שהבנתי שהמסך מגע ב-N97 נחשב לפחות טוב מהאייפון.

אני לא איש עסקים, אבל אני מחפש בפלאפון נוחות הפעלה, לא כבד בכיס, מוסיקה, צילומים פה ושם (לא מחליף מצלמה דיגיטלית), ואיזשהו יומן שיארגן לי את כל מה שצריך לעשות...

בינתיים, המכשיר שהכי עונה לי על הדרישות זה האייפון, אבל המחיר הוא זה שקצת מרתיע אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים