עבור לתוכן

יש לי שאלה לגבי לוח אם M61PME-S2P של ג'יגה בייט למעבדי איי אם די

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב חדש.

אני מסתכל על לוחות אם וחשבתי לעצמי אם כדאי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט M61PME-S2P

בשביל מעבד amd II x2 245 2.9 ghz

בעיקרון הסתכלתי על הטווח מחירים הוא הלוח הכי זול של ג'יגהבייט שמוצע בשוק

השאלה מה זה אומר עליו, באייבורי שהייתי אצלהם נתנו לי הצעת מחיר אמרו לי שהוא לוח מומלצ ושהוא מאד טוב.

בעיקרון חשבתי על הלוח 770-ud3 שלדעתי נראה טוב, השאלה מה ההבדלים ביניהם, ואם הS2P יכול לשרוד ולא יישרפ לי או משהו במאמצ ממושך, גם מפחיד אותי הקטע של התחממות המעבדים של איי אם די (למרות שהבנתי שאינטל לא כאלה שונים מהם בקטע של הטמפרטורות)

פורסם

מתוכנן אוברקלוק?

מה השימושים במערכת? מה הדרישות מהלוח? (חיבורים מסוימים..)

יש חלקים שכבר קנית או קיימים? אם כן, אילו?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני מניח שיתוכנן אוברקלואק בעתיד, שימוש המחשב הוא שימוש ביתי, משחקים אינטרנט אימיול וגרפיקה.

בעיקרון הסתכלתי על לוח חלופי GA-MA78GM-US2H

ואני מתכנן לעשות איזשהו שינוי במקום מחשב אחד חדש, להעביר חלקים ממחשב קיים למחשב ישן יותר להוסיפ כמה חלקים לשניהם ובעיקרון לשדרג את שניהם, הם לא יהיו תותחי על אבל ייצב אותם מבחינת רמה לפחות טיפה.

אבל זה כבר חורג מהנושא, אם תרצה אשמח לדבר איתך על זה

המחשב הישן יותר זה פנטיום 3 שבעיקרון את הלוח שלו אני אשים בצד (כולל מעבד וזיכרון וכרטיס מסך מאד ישן - וודו 3 3000)

כל אופן במחשב החדש יותר יש לי פנטיום 4 ג ג'יגה הרצ ולוח אם של איסוס P5VD1-X

אני אעביר אותם למחשב הפנטיום 3 (דרך אגב לפנטיום 3 יש ספק כח של ג'יירו, 400 ווט- זה מספיק לפנטיום 4? והאם ספק של פנטיום 4 יכול להספיק לAMD ATHLON II X2 250 ?)

כל אופן זיכרונות אני אשים בכל מחשב 2 ג'יגה זיכרון די די אר 2 800 מגה הרצ.

בפנטיום 4 אני אקח את ה ati radeon x300 מהפנטיום 4

חשבתי אם לקחת לפנטיום 4 שהולך להיות במקום פנטיום 3 מארז סטנדרטי HJA6000 midi או אחד של קומפיוקייס עדיפ או משהו אחר.

שאלה- ללוח אם ג'יגה בייט כדאי להוסיף כרטיס מסך טוב ? או שאפשר להישאר עם המובנה?

והאם אפשר להישאר עם הספק כח של הפנטיום 4 בשביל האת'לון ? או שכדאי להוסיפ גולדן טייגר 450 ווט?

(אני יודע שבעיקרון זה לא שידרוג תותחי מדי אבל בהתחשב בעובדה שפנטיום 4 ופנטיום 3.. את הפנטיום 4 להפוך לאיי אמ די זה די שינוי ובעיקרון הפנטיום 4 לא משתנה, אבל זה משאיר פתח לשינוי עתידי ...)

כמובן שחוצמזה לפנטיום 3 אני קונה גם מסך LCD הארד דיסק 500 סאטא עוד לא החלטתי למי אני אתן , והבעיה שיש לי גם כונן צורב וקשיח אטאפי/IDE בפנטיום 3 שנראה איך אני אסתדר איתם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים