עבור לתוכן

התלבטות בין שני מאווררים

Featured Replies

פורסם

אחד של AC , 12CM דגם PWM

http://skypc.co.il/pl_product~AC-AF-Fan-12025PWM~18~0.htm

השני גם 120 מ"מ של scythe slip stream

הראשון אמור להיות יותר שקט, גם במהירות מקסימלית, אבל השני דוחף יותר אוויר ביותר רעש

אני לא חושב שיש לי עוד חיבור 3 פינים על הלוח(ואני לא הולך להרכיב את הfan bus בשביל מאוורר למארז) ככה שהשליטה במהירות של ה-PWM לא רלוונטית.

שניהם עולים אותו דבר!

על איזה מהם עדיף ללכת?

פורסם

אם אתה קונה מאוורר PWM של ארקטיק קולינג אז הוא מגיע עם חיבור שאינו דורש קונקטור 3 פינים (או 4 פינים כדי להפעיל את פונקציית ה- PWM) פנוי.

הוא מתחבר לקונקטור מאוורר של המעבד על הלוח ויש למאוורר יציאה למאוורר של המעבד כך ששני המאווררים מחוברים לאותו הקונקטור (4 פין), והלוח אם ישלוט במהירות הסיבוב של שני המאווררים ביחד.

אז זה לא נכון שפונקציית ה-PWM לא רלוונטית במקרה שלך ואם מחשב שקט היא דרישה שממוקמת גבוה בסדר העדיפויות שלך הייתי ממליץ לך ללכת על המאוורר של ארקטיק קולינג.

פורסם
  • מחבר

סגור, לא ידעתי את זה!

אז עדיף לדעתך את של AC? הוא באמת חזק? 53CFM זה מרשים, אבל 64 של ה-scythe זה בכלל רציני

פורסם

אני מעדיף לשים את הארקטיק קולינג מהדגמים של Exhaust only אם אפשר, כלומר אם צריך מאוורר אחורי שיוציא אויר מהמארז.

כשצריך מאוורר פנימי או שיכניס אויר לתוך המארז אז ההמלצה שלי היא S-flex של Scythe.

פורסם
  • מחבר

s-flex של 1200RPM הוא יחסית חלש לשניים שכתבתי

אני מניח שאתה מעדיף את ה-exhuast only של AC מכיוון שיש להם את הפטנט של הרגליות גומי שמונעות ויברציות אבל ברשת גם הרגילים נחשבים טובים.

בטווח מחירים של עד 65~ ש"ח - על מה מומלץ? עדיפות ל-KSP.

תודה רבה בינתיים :xyxthumbs:

פורסם

אני מעדיף לשים את הארקטיק קולינג מהדגמים של Exhaust only אם אפשר, כלומר אם צריך מאוורר אחורי שיוציא אויר מהמארז.

כשצריך מאוורר פנימי או שיכניס אויר לתוך המארז אז ההמלצה שלי היא S-flex של Scythe.

ומה ההגיון פה בדיוק ? המאווררים בעלי אותם ביצועים..רק שאתה מוגבל בדגם של AC..שכן הוא רק מוציא אוויר..מיותר לחלוטין..

פותח התרד הS FLEX יהיה עדיף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים